Sokakta müzik ziyafeti

Sokakta müzik ziyafeti
Samsun’da yaşları 15 ile 20 arasında değişen müzisyen gençler, havanın kararmaya başlamasıyla birlikte işlek caddelerin aranan yüzleri haline geldi.

Özellikle İstiklal Caddesi ve Gazi Caddesi üzerinde, grup halinde çaldıkları Karadeniz parçalarıyla halkın dikkatini çeken genç müzisyenler, müzik ziyafeti sunuyor.

İlk başlarda eğlence amaçlı bir araya geldiklerini fakat zamanla aranılan bir grup haline geldiklerini söyleyen müzik grubunun temsilcisi Osman Temur, "Şapkamızı önümüze koyup en iyi tınıyı nasıl ortaya koyarız bunu düşündük. Zamanla kabul görmeye başladık. Oluşan kalabalıklarla birlikte insanların yüzündeki tebessüm bize daha da heyecan kattı. Bir de baktık ki önümüze koyduğumuz şapka dolmaya başladı. Bu da ayrıca bir heyecan vesilesi oldu. Kemençeden tuluma, akordiyondan gitara kadar birçok enstrümanla, günün yorgunluğu sonrası oluşan kulaklardaki pası silmeye çalışıyoruz. Oldukça da takdir görüyoruz. Arkadaşlarımızın hepsi Karadenizli ve çaldığımız parçalar da çoğunlukla kendi yöremize ait." dedi.  CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.