Sokak ortasında cinayet!

Sokak ortasında cinayet!
Eski ortağını tabancayla vurarak öldürdü.

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde 50 yaşındaki C.Ç. eski iş ortağı 46 yaşındaki Aydın Kayaş'ı tabancayla vurarak öldürdü. C.Ç. olayın ardından tabancayla birlikte polise teslim oldu.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Rasim Ergene Caddesi üzerinde bulunan bir kahvede meydana geldi. Daha önce Keşan Küçük Sanayi Sitesi'de ortak işyeri açarak otobüs motoru tamir eden ve bir süre önce ortaklıkları bozulan C.Ç. ile Aydın Kayaş, Rasim Ergene Caddesi'ndeki bir kahve önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine C.Ç. üzerinde bulunan 9 milimetre çapındaki tabancayı çıkartarak, Kayaş'a 4 el ateş etti. Aydın Kayaş, kanlar içerisinde yere yığılırken, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. C.Ç., gelen polise tabancasını vererek teslim olurken, ağır yaralanan Kayaş, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ameliyata alınan Aydın Kayaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayaş'ın ölüm haberini alarak hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Hastane morguna konulan Aydın Kayaş'ın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. C.Ç. ve Aydın Kayaş'ın daha önce sanayi setisende ortak otobüs motoru tamiri yaptıkları ancak daha sonra anlaşmazlık nedeniyle ayrıldıkları belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.