Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Sohbet ve İletişim Noktaları..!

                      Sohbet ve İletişim Noktaları..!

     Milletvekili aday adayları,milletvekili aday listesi,Yüksek Seçim Kuruluna müracaat…vs. çalışmalar sonuçlandı.Tüm siyasi partilerin milletvekili adayları sahalara inmeye başladı.İşte,geçen bu zaman zarfında bu süreci;Nerde? Kiminle? Ve neleri konuştuk.Ne listeler yaptık(!).Akşam yatıp sabah kalktığımızda,bir kısmını hemen,bir kısmını da sonra değiştirdik.Yani zorumuz çoktu(!).Şimdi rahatladık.Çünkü milletvekili adayları sahaya inmeye başlayınca, liste üzerindeki aday sıralaması savaşını da sonlandırdık.Oh beee..!Dünya varmış.

      Benim için bu konuşmaların lokal noktaları belliydi.Eğer saathane bölgesindeysem yer;Terzi Dursun ve Sucu Bülent’in işyeriydi.Site camii etrafındaysam yer;Site camii altındaki Çağrıhan iletişim’di.İstasyon-Shell bölgesindeysem yer;Uzunay sürücü kursunda Hasan,Samsun Kazan Sanayide Mustafa’ydı.Eğer yolum Shell bölgesine düşmüşse,derin sohbette benim için başlıyacak demekti.Bu sohbetlerin olmazsa olmaz konuğuda Necati DEMİR’di.Ayrıca telefon konferansıyla aramıza katılan Adnan BAHADIR’da, tecrübe ve bilgisini ince espirileriyle bize aktararak,sohbeti renklendiriyordu.İşte bu sohbetlerin tadına da doyum olmuyordu.Bu arada sohbetler durdu.Çünkü tartışacak bir şeyde kalmadı.Artık seçimden sonra milletvekili sayısını ve oy oranlarını,bu sohbetlerde bir sure daha konuşur ve tartışırız.

         ‘’ALİMLERİN SOHBETİNE KATILIN,ONLARA YAKIN OTURUN! ÇÜNKÜ ALLAH’Ü TEALA, YAĞMURLA ÖLÜ TOPRAĞI DİRİLTTİĞİ GİBİ,ÖLÜ KALBLERİ DE,HİKMET NURU İLE DİRİLTİR’’ TABERANİ

       Sohbetler;Stres atmanın,iletişim kurmanın ve bilgi edinmenin en güzel yoludur.Günün,haftanın ve ayın değerlendirmeleri,bir araya gelince bu sohbetlerde yapılır.Gerçektende tam bir iletişimi sağlar bu sohbetler.Saydığım bu noktalar,niye iletişim noktasıdır.Çünkü bu yerler,şehrin o bölgedeki ayak altıdır ve işyeri sahipleri de sevilen,bilgi dolu ve sohbeti hoş insanlardır.Gelip geçerken insanlar selam verir,verirken de birkaç sözle sohbete katılırlar.Sohbetler aynı zamanda bilgi alışverişini de sağlar.Hastası,düğünü ve ölüsü olanların…vs.haberleride,insanlardan insanlara bu sohbetlerle ulaşır.

      Sohbet noktalarından bahsederken,sitenin altındaki noktadan da bahsetmeden geçemiyeceğim.Çok merkezi bir noktada olduğu için ÇAĞRIHAN İLETİŞİM’e uğramadan,kapısını açıp merhaba demeden geçmek olur mu.Hele de içeride;Heyecanlı,hareketli,saygılı ve bir o kadarda güleç yüzlü Çağrıhan Bekir GÜNDOĞDU varsa,çayı içmeden geçilir mi.İşyerini,ağabeyi ve babasıyla birlikte yürüten Çağrıhan Bekir GÜNDOĞDU,şık giyimiyle ve kuşamıyla da göze batan,bakımlı gencecik pırıl pırıl bir kardeşimizdir.Babasından ve ağabeyinden gelen bir siyasi gelenek var.Bu nedenlede,zaman zaman işyerinde siyaset duayenlerine ve siyasilere rastlamak mümkündür.

    Çağrıhan Bekir GÜNDOĞDU;Büyükle büyük,küçükle de küçüktür.İnsanlara karşı sevgi ve saygıda da kusursuzdur.Aynı zamanda,Karadenizliliğin verdiği sevecen ve şakacı yapıyada sahiptir.Örneğin;Milletvekili aday adaylığı çalışmalarımızdan birinde, işyerine yakın park yerinde arabasını ararken‘’Anlaşılan arabayı bulamayacağım.Gidip parkın güvenlik kameralarına bakayım’’espirisi ilede, gülmekten yerlere yatmıştık.

    Her şey gönlünüzce olsun.SEVGİLERİMLE.

                                                   BAŞKAN’dan / Nihat KAHVECİOĞLU

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR