SMMO OMÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

SMMO OMÜ'YÜ ZİYARET ETTİ
MMO Samsun Şube OMÜ'yü ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu 12 Ağustos 2016 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Birol ELEVLİ ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Doç. Dr. Özgür DEMİRCAN’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube’nin 2016 – 2017 dönemi Şube Çalışma Programı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri ve Makine Mühendisliği Bölümlerinde eğitim ve öğretim görmekte olan öğrencilere yönelik yapılacak olan etkinlikler, 2017 yılında Samsun’da 5.si yapılacak olan Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi hakkında detaylı bilgi verilerek Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

Ziyaretlere Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan ER, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aycan TÜRKEL, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Cevdet SAĞLAM, Emin SİPAHİ, Bekir AKARSU ve Ömer YARDIMCI katıldı.

Ziyaretler ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN; “Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışıyla üyelerine, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını, bu çalışmaları ilgili kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla oluşturdukları, çalışmalarda Üniversite – Meslek Odaları – Sanayi işbirliğinin gelişimi, öğrencilerin meslek hayatına hazırlanabilmesi için öncelik taşıdığını” söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.