SKORA BAKMA GENÇLERE BAK ! 0-1

SKORA BAKMA GENÇLERE BAK ! 0-1
Kırmızı beyazlılar Kızılcahamam kampının ilk hazırlık maçında Ptt 1.lig ekiplerinden Giresunspor ile karşı karşıya geldi.

 

 


KORUKIR GENÇLERE ŞANS VERDİ 
Samsunspor Kızılcahamam kampı programı kapsamında Ptt 1.lig ekiplerinden bir diğre Karadeniz takımı Giresunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Teknik direktör Engin Korukır'ın genç ağırlılı bir kadro ile sahay sürdüğü Samsunspor'lu futbolcular'dan Halil İbrahim Pekşen ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken oyuncuların başında geldi. Samsunspor ve Giresunspor'un kamp yaptığı Gençlikspor'a bağlı Otelin sahasında oynanan mücadeleye her iki takımda kontollü başladı.

GİRESUNSPOR İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI 
Genç ağırlıklı kadro ile rakip kalede etkili olmak isteyen Samsunspor rakip kalede yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk devresi başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. Mücadelenin ikinci yarısına ise Yeşil beyazlı Giresunspor daha etkili başlayan taraftı. Maçın 46. dakikasında Giresunspor etkili geldiği kontra atakta golü bulan taraf oldu ve Yeşil beyazlılar bu golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda Samsunspor rakip kalede etkili olmaya çalışsada mücadelenin 90 dakikası 1-0 Giresunspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Samsunspor bu sonuçla 2016-2017 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında yenilğiyle tanıştı.   Öte yandan Karşılaşma öncesi Samsunspor'un Başkan yardımcısı Ömer Çoruh kampı ziyaret etti ve hazırlık karşılaşamsını tribünden izledi. NİYAZİ ÖNDAŞ 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.