SKANDAL MÜHÜRLEME

SKANDAL MÜHÜRLEME
Samsun'da 34 yıldır Diş Hekimliği yapan Dt. Bülent Arpat'ın muayenehanesinde hasta olmadığı halde ruhsatını almadan hasta baktığı iddiasıyla mühürlendi.

Samsun'un sevilen Diş Hekimi Bülent Arpat'ın muayenehanesine; 

SKANDAL MÜHÜRLEME...

Mühürlemeyi kalabalık bir polis ekibiyle gerçekleştiren İl Sağlık Müdürlüğüne tepki gösteren Arpat, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi. 
Kalabalık bir polis ekibiyle muayenehanesi mühürlenen Arpat, 'Benim ruhsatsız hasta baktığımı nasıl tespit etmişler. Bilmiyorum ama gerekçeleri buydu. Yeni yönetmeliğe göre muayenehane açmak oldukça zorlaştırıldı. Yani artık muayenehane açmayın durumuna getirildi. Muayenehaneyi hazırlıyorsun, röntgenin nedeniyle Ankara Atom enerji kurumuna başvuruyorsun. Bir ay sonraya randevu veriyorlar. Muayenehane kontrolünden sonra da sonucu da 1 ay sonra veriyorlar. Devlet çarkının yavaş işlemesinin ceremesini hekimler çekiyor. Ancak bu kapatma şeklinin YILDIRMAK nedenli olduğu kanısındayım. 
Bir muayenehaneye 8 polisle gelinmesi ve tellerle kapıyı bağlayarak eşi benzeri görülmemiş mühürleme yapılması bu olaydaki kastın en bariz göstergesidir. 
Altın yere düşmeyle değerini yitirmez. Ben meslek yaşamım boyunca Samsun nüfusunun neredeyse yarısına hizmet vermiş ve bu hizmette maddiyatı hep arka plana itmiş bir hekimim. Samsun'lular beni iyi tanır ve bilirler. 34 yıllık meslek yaşamı bulunan bir hekimin böyle entipüften nedenle muayenehanesinin kapatılması Samsun İl Sağlık Müdürlüğünün ayıbıdır.  Bence yapılan bu hareket yasalara usüllere ve insan kamu vicdanına aykırıdır. Bunca sene okuyarak hekim olan ve 34 yıl Samsun'da hizmet veren bir kişiye bu şekilde takınılan tavır meslek haysiyetine ve hatta insanlığa aykırıdır. 
Ülkemiz ne yazık ki İNSAN ÖĞÜTEN DEĞİRMENE dönmüştür. İyilerin zaten az kaldığı ülkemizde bunlarında kaybedilmesi ülkemizi ortaçağa götürecektir. 
Yasal hakkım saklıdır. Bağımsız Türk yargısının en doğru kararı vereceğine şüphem yoktur. Muayenehaneme 2 araba polisle gelinmesini ve bu şekilde haksızca mühürlenmesini protesto ediyorum.
Şahsımı yıldırmak isteyenlerin bunda başarılı olamayacaklarının bilinmesini, kimseden korkmadığımı beyan ediyorum' diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.