SİZLERİ AÇIKLAMALARIMLA...

 

SİZLERİ AÇIKLAMALARIMLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

Bugün detaylı bir yazı yazmak istemiyorum, zira geçtiğimiz akşam samsunweb.tv'deki yayında detaylı olarak konularla ilgili bilgi verdim. Konu başlıklarını sizlerle paylaşıp yazıyı bitirmek istiyorum, konularımızın başında sel felaketi var, bu konuda daha önce söylediklerime bazı ilaveler yaptım. Onun dışında İl Özel idaresi ile ilgili henüz açıklamadığım dosyaları siz değerli okurlarımın bilgisine sundum.

İl Özel idaresi ile ilgili bu güne kadar yayınladıklarımız elimizdeki dosyaların sadece yüzde onu nispetinde.Kalan yüzde doksanlık kısmını önümüzdeki süreçte yayınlamayı düşünüyoruz, şayet dosya bilgilerinin tamamını yayınlar isek kanaatimce iki ay yayın yapmamız gerekecek, bu konuda net bir karar vermedik, çünkü sürekli aynı daire ile ilgili yayın yapmak bizim de hoşumuza gitmiyor ama ortadaki belgeleri gördüğünüzde tamamını yayınlayın diyeceğinizden de eminim.

Bu haftaki asıl gündemimiz HAZİNE operasyonu idi, yaklaşık yarım saat konuştum ama iddianamenin henüz üçte birini konuşamadım, olay o kadar detaylı ki konuları anlaşılır hale getirebilmek için bazı izahatları vermek zorunda kalıyorsunuz o izahları yapmaz isek konunun anlaşılması mümkün olmadığından önce teknik konuları ayrıntılı olarak izah ettikten sonra asıl konularımıza girebildik.

Bu konuların dışında bazı detaylara da girdik ancak ağırlıklı konumuz hazine operasyonu ve konuyla ilgili yaşanan bazı olaylar, yapılan bazı telefon görüşmeleri, bir kısım kamu görevlilerinin kimlerle neler konuştukları, kimlerin kimlere talimat verdiği, kimlerin kimden ne istediğini özet olarak konuştuk, daha sonraki programlarımızda konuları daha detaylı izah edeceğiz. İddianame henüz tamamlanmadı, bazı kamu görevlilerinin neler yaptıklarını gördüğünüzde şaşırıp kalacaksınız.

Fazla uzatmadan sizleri samsunweb.tv deki programımla baş başa bırakıyorum. Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR