SİZLER BU ŞEHRİN GURURUSUNUZ

SİZLER BU ŞEHRİN GURURUSUNUZ


Samsunspor Ptt 1.ligin 9. haftasını geeride bırakırken sahasında ve taraftarı önünde Şanlıurfaspor karşılaşmasında ancak 1 puan çıkarabildi.. Hafta içi Samsun'da gelişen olaylar sanki takıma yansımış gibi geldi bana. Spor Bakanımız "Bu Şehrin yönetime güveni kalmamıştır" demesi Samsun Valimiz "Genel Kurula gidilmeyi" işaret ederken 19 Mayıs stadyumunda taraftarlar daha maç başlamadan önce "Yönetim İstfa" diye bağırmaları içerisindeki atmosferde bu maçın sonucu ortaya çıkmış oldu...

 


Samsunspor'un futbolcularıyla ben gurur duyuyorum. Bu Şehrinde duymasını istiyorum. Şanlıurfaspor maçına parasız, pulsuz bir şekilde çıkarak aslanlar gibi bir mücadele verdiler. Fedakarlık gösterdiler. Koştular didindiler ve galip gelmek için herşeyini ortaya koydular. Samsunspor'un tarihinde şöyle bir geriye gidersek paralarını almadıkları için idmana çıkmayan bir çok oyuncularıda gördük. Tarihinde hiç bukadar efendi ve azimli futbolcular bir arada olmadı. Teknik direktör Erhan Altın'ı da kutlamadan geçemeyeceğim. Şanlıurfaspor maçına takımını çok iyi motive etmiş..


Futbolcular kuvvetli ve bir okadarda kaliteli Şanlıurfaspor karşısında iki kişilik oynayarak sahada basmadık yer bırakmadılar. Çok koştular, Çok mücadele ettiler ancak ne yazıktırki golü bulamadılar. Aslında golede çok yaklaşmışlardır. Yüzde yüzlük iki pozisyonumuz vardı. Helal olsun size Onurlu futbolcularım. Sizler Samsun'da tarihe geçtiniz. Maçın ilk devresi daha çok orta alan mücadelesiyle geçti. Topun kontrolü rakip Şanlıurfa takımındaydı. Ama pozisyon bakımında kısır geçen bu yarıda Kırmızı Şimşekler yinede çok net iki gol pozisyonu buldular.

 

İkinci yarıda oyunun kontrolü tamamen Samsunspor'un elindeydi. Çok gol pozisyonları bulduk. Ama ne yazıktırki golle neticelendiremedik. Kısacası Samsunspo'un futbolcuları bu müsabakada süper bir mücadele örneği sergilediler. Parayı düşünmediklerini sahada verdikleri onurlu mücadelelerle ve oynadıkları güzel futbol ile Yönetime önemli bir mesaj vermiş oldular. Burda görülüyorki Samsunspor tam bir takım olmuş. Sergilediği futbol ile yaptıkları onurlu mücadelerle. Evlerinde televizyon başında gizlice maçı seyreden gizli zenginleri bana göre utandırmış oldular..


Bu koskoca Samsun Şehrinde bir çok esnaf ve esnaf oldaları, Kurum ve Kuruluşar, Belediye ve alt Belediyeler var. Ancak çıkıpta bir tanesi 1000 lira, 2 bin lira, 3 bin lira, 4 bin lira ve 5 bin lira bizden deyipte bir kampanyayı başlatmış olsaydı toplanan paralarda futbolculara direk ödeme yapılsaydı daha iyi olmazmıydı. Yazık bu kos koca Şehre. Hemde çok yazık. Gelişen olayları Sinsi Sinsi geriden takip etmeye devam ediyorlar. Ben bu Şehirde yaşamaktan inanınki utanç duymaya başladım. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR