“Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz"

“Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz"
Kilis'te sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu şehit olan Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik'in Ailesi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler. İkiz “Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz. Ve her zaman yanınızda olacağız” dedi

Kilis'te sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu şehit olan Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik'in Babası Akif ve Astsubay Kardeşi Cengiz Alnıdelik Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Şehit Babası Akif Alnıdelik her zaman devleti yanlarında gördüklerini belirterek; “Kaymakamlığımız ve Belediyeniz başta olmak üzere sizlerin şahsında tüm kurum amirlerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Cenaze merasiminden bu güne kadar devletimiz ve milletimiz her zaman yanımızda oldu. Allah sizlerden razı olsun” dedi. 
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza Belediyesi olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek “ Allah şehidimizden ve nice vatan şehitlerimizden razı olsun. Sizler, bizlere şehidimizin emanetisiniz. Ne zaman bir ihtiyacınız olursa gece gündüz bizi arayabilirsiniz. Bizler de bu güne kadar olduğu gibi sizleri sık sık ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Bu devlet sizlere minnettardır.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.