”SİZE TENEKE MAHALLESİ DİYENLERDEN HESAP SORUN”

”SİZE TENEKE MAHALLESİ DİYENLERDEN HESAP SORUN”
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Tekkeköy ilçesi Selyeri ve Sanayi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Tekkeköy ilçesi Selyeri ve Sanayi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Tansu Çıkış ve partililerle birlikte yurttaşlarla bir araya gelen Akcagöz, “Siyasi bir toplantı değildir. Hal hatır sormaya geldik. Merhaba demeye geldik. Seçim zamanı bu tür toplantılara alışık olanlar için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyuyorum. Her birinizin birer oyu var. Bu oyu, kolay teslim etmeyin. Benim bir oyumdan ne olur demeyin. Samsun ve Türkiye iyi yönetilmiyor. Bunun sıkıntısını hepimiz çekiyoruz. İsterseniz değişir. Değiştirecek güç, sizin elinizde. Herkes bunun farkında olsun. Buraya geleceklerdir. Size yine yalanlar söyleyeceklerdir. Onlara kanmayın. Sizin gözlerinize baktıklarında, kolay lokma olmadığınızı anlasınlar. Bakın o zaman her şey daha güzel olacak. Ekonomi nasıl, en iyi siz biliyorsunuz. Cebimizdeki para, her geçen gün azalıyor. Ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor. Saklanacak tarafı da kalmadı. Dolar, avro dengeleri tepetaklak. Samsun’un AKP’li vekilleri ne alemde? Gelip, hal hatır soruyorlar mı? Seçim olmadığı için gelmezler, sormazlar. Hem, Samsun’un derdini sıkıntısını bildikleri de yok. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğunun Samsun’la alakası yok. Samsun için bir tek saatlik mesaileri olmadan, torbadan çıkıp geldiler, Milletvekili oldular. O nedenle, Samsun’a yabancılar.” dedi. 


Geçen yıl, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından, Sanayi Mahallesi’nin, ‘teneke mahallesi’ olarak lanse edildiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Belediye başkanının bu küçümseyici tavrını asla unutmayın. Nasıl bir hayat mücadelesi verdiğinizi yakından biliyorum.

Oturduğunuz evler, yaşam biçiminiz, bir belediye başkanının ağzında bu şekilde küçümseniyorsa, bu anlayışa karşı da mücadele etmek zorundasınız. Bu tavırdan sonra buralara nasıl gelecekler, sizlere ne anlatacaklar merak ediyorum. Sorunlarınızı biliyoruz. Çözüm yolları da bellidir. Önce Tekkeköy Belediye Başkanını, sonra da Büyükşehir’i değiştireceksiniz. Bunun başka yolu yok. Hep birlikte ve yeniden, halk için siyaset ve çözüm üreten sosyal demokrat yönetim anlayışını hakim kılacağız. Kurtuluş reçetemiz budur. Size teneke mahallesi diyenlerden sandıkta hesap sorun.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.