Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Size soruyorum, size...

SORUYORUM SİZE, SİZ HANGİ HİZMETTEN BAHSEDİYORSUNUZ? SİZ SADECE KENDİNİZİ KANDIRIYORSUNUZ. LÜTFEN BİRAZ SAMİMİ OLUN. AYNANIN KARŞISINA GEÇİP BEN YALAN SÖYLÜYORUM DEYİN. ZAHMET EDİP KENDİNİZLE YÜZLEŞİN. İNANIN BANA HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK.

Merhaba sevgili okurlar; inşallah iyisinizdir. Bizler iyi olmaya çalışıyoruz. Elbette öyle üzücü olaylarla karşılaşıyoruz ki, şaşırıp kalıyoruz. Sevgili okurlar yaklaşık 6 senedir toplumsal sorunları yazmaya çalışıyoruz. Bunu bilinçli bir vatandaş olarak yapıyorum. Bir anne olduğum için yapıyorum. En azından birilerine yol göstermenin sevinciyle yapıyorum. Fakat en büyük sıkıntım şu: sorunların temelini oluşturan kişi ya da kurumun adını prensibim gereği vermiyorum. Dedim ya prensiplerim veya hoşgörüm bana böyle yapmamı söylüyor. Fakat bu benim için çok zor oluyor. Düşünüyorum ki bu hatayı yapan bir kişidir. Binlerce kişi okuduğunda aynı hatayı yapan başkalarıda kendini düzeltir umudundayım. Yine kişi ve kurum adı veremiyeceğim. Ama konuyu şöyle özetlemek istiyorum. Malummunuz bendeniz başka birçoklarının başına geldiği gibi bazı konularda maduriyetlik yaşadım. İçinde bulunduğumuz işlerin maddi boyutu devede kulak misalidir. Tabi ki bu konuda bazı imkansızlıklar yaşamadık desem yalan olur. Ben benim gibiler bitirdikleri okulllarla ilgili kamu kurumlarında çalışamadığı için maddi olarak bir geliri olmuyor. Ben hep derdim ki; bu engelle karşılaşan her kardeşimizi, ellerinin altında kurumları olan mesela fabrikalrı ya da dükkanları olan büyüklerimiz, kollayıp sahip çıksaydı hiç geldiğimiz durum böyle olurmuy du?

Değerli okurlar; bunları söylerken çok üzgünüm aslında. Tabi şunuda söyleyeyim, karşılaşyığımız bu üzücü olaylar sadece bizim hızımızı ve gayretimizi daha da artırıyor. Efendim isterseniz daha açık konuşayım, iki cümleyle özetlemek istiyorum: nisan ayı içerisinde 'TRT' de bir programa katılmam söz konusu inşallah. Gününü köşemden duyuracağım. Ama Maalesef, yaşadığım yerde yerel bir tv kanalı, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali, ulusal kanallardan davet aldığımız halde; inanca hizmet ediyoruz diyen yerel bir tv kanalı 3 yıldır olayı tatlıya bağlamak istememe rağmen şahsıma ekran yasağı koyuyor. Bakın ne diyorum: 3 yıl uğraştım, nedeni hakkında bir sonuca ulaşamadım. Benim onlara vereceğim en büyük ceza şudur: tv 5, hilal tv' ye buyur edildim. Ama gidememiştim. Onlarla mücadele etmek yerine çalışmalrıma hız vermeye karar verdim. Onları ALLAH'a havale ettim. Ama bizi asıl üzen şu ki: onların bizim başarılarımıza destek olmak yerine köstek olmaları çok üzücü inanın.

DEĞERLİ OKURLAR; BENCE BU KONUDA ÇOK ÖNEMLİ TOPLUMSAL BİR SORUNDUR. O İNSANLARA HİDAYET TEMENNİ

EDİYORUM. SİZLERDEN DE BU KONULARA KARŞI DAHA DUYARLI OLMANIZI İSTİRHAM EDİYORUM. SAYGILARIMLA.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR