‘Siz yeter ki okuyun’

‘Siz yeter ki okuyun’
Çatalçam Ortaokulu öğrencilerine kitap dağıtan ve kendisinden talep edilen spor sahası ile spor malzemesi eksiklerinin giderilmesi için anında talimat veren Başkan Taşçı, öğrencilere “Siz yeter ki okuyun.

Bizler eksiklerinizi gidermek, sorunlarınızı ortadan kaldırmak için varız” diye seslendi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım'la birlikte Çatalçam Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak öğretmenlerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Taşçı, okulun öncelikli eksikleri hakkında bilgi aldı.

'BOL BOL KİTAP OKUYUN'
Öğretmenlerle yaptığı kahvaltının ardından sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Taşçı, beraberinde getirdiği kitapları dağıttı. Öğrencilerden bol bol kitap okumalarını isteyen Başkan Taşçı, “Ülkemizin aydınlık geleceği sizlersiniz. Bu anlamda eğitime önem vermeli, bol bol kitap okumalısınız. Çağımız bilgi çağı. Ne kadar çok şey öğrenirseniz o kadar çok donanımlı olursunuz” diye konuştu.

KİTAPLARA 'HATIRA' İMZASI
Atakum Belediyesi tarafından hazırlanan 'Mevlana'dan öğütler' ve 'Gençlerle baş başa' kitaplarını dağıtan Başkan Taşçı, kendisinden bu kitapları imzalamasını isteyen öğrencileri kırmadı. Okuldaki tüm öğrencilerin kitaplarına imza istemesi üzerine uzun kuyruk oluştu.

'EKSİKLERİNİZ GİDERİLECEK'
Öğrencilerle sohbet eden ve kendisinden bir taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Taşçı, 'spor yapabilecek alan eksiklerinin' olduğunun belirtilmesi üzerine okulun bahçesine basketbol ve voleybol sahası yapılması ile spor malzemelerinin temini için talimat vererek, “Eksikleriniz en kısa sürede giderilecek. Siz yeter ki okuyun. Bizler eksiklerinizi gidermek, sorunlarınızı ortadan kaldırmak için varız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.