Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Siz hangi Aşk'tan bahsediyorsunuz ?

 AŞK MEŞK DİYE DİYE GELDİĞİMİZ NOKTA ORTADA . GELDİĞİMİZ NOKTAYI MERAK EDİYORSANIZ DİNLEYİN O ZAMAN : SON YILLARDA BOŞANMA ORANLARI %75 ARTIŞ GÖSTERMİŞTİR . BU BOŞANMALARDAN , ARTA KALAN ENKAZ YIĞINI ALTINDA KALAN ÇOCUKLARDIR

    Merhaba sevgili okurlar dün sevgililer günüymüş . Aslında günleri hiç takip etmem . Daha doğrusu bizim kültürümüzde varsa yakından takip ederim . Geçen gün bir televizyon kanalına , gençlerin içinde bulunduğu şiddet olaylarını konuşmak üzere davet edildim . Program esnasında çok sayıda mesaj geldi . Yayın yönetmeni ile çay içerken de çok sayıda telefon geldi . Bunu şunun için söylüyorum ; insanların asıl dertleri bunlardır . Yüksek kiralardan da bahsetmiştim . Bunun için bile çok sayıda tebrik aldım . Her halde insanların asıl dertleri ile meşgul olan kişi sayısı oldukça az . Sabah leyin kahvaltı sofrasında zeytini bulamayanın her halde derdi sevgililer günü olmasa gerek . Yada çocuğu sigara içiyor . Annesin bundan haberi bile yok . Baba kahvehaneden gece yarısı geliyor . Bu kadın ve kocasının arasında bence aşktan başka her şey var . daha doğrusu aşk diye bir şey yoktur .

    ONUN İÇİNMİ , ARAMIZDA BÜYÜK AŞK VAR DİYENLER BİR KAÇ GÜN SONRA BÜYÜK İHTİMALLE BİR ALDATMANIN ARKASINDAN ÇOCUGU FELAN UNUTUP SOLUĞU MAHKEMEDE ALIYORLAR .  SİZE SÖYLÜYORUM TOPLUM MÜHENDİSLERİ AŞK MEŞK DİYE BİR ŞEY YOKTUR GERÇEK AŞK İLAHİ AŞKTIR . LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN .

Tabi sevgililer gününün kutlanması bir çoklarına rant sağlıyor . Hayır kültürümüzde var olan bir şey olsa sonuna kadar desteklerim . Üstelik bu tür işlerin arkasında olanlar , halkın gerçek dertlerinden haberdar değiller . Basından takip etmiştim ; yılın en ünlü çifti seçilen bir kadın ve erkek geçtiğimiz günlerde ayrılmışlar . Hani mükemmel bir aşk vardı aralarında ? Reklamlarda bile beşikten kalkan çocuklar arasında aşk meşkten bahsedenler güya toplumu kendi kafalarına göre şekillendirecekler . Öyleyse onlar , şu söyleyeceklerime  kulaklarını açsınlar da dinlesinler . İNGİLTERE"DE , 13 yaşında bir erkek çocuk ve 15 yaşında bir kız çocuktan , çocuk meydana gelmiş . Yani 13 yaşında bir erkek çocuk baba olmuş diğeri de anne olmuş . Haberin devamı şöyle ; İngiltere çocuk annelerle mücadele ediyormuş . Ülkemizde de benzeri tablolar yok değil . Cinsellik çığırtkanları sonunda  muradına erdiler . çünkü . Çeşitli ilk okullarda tecavüz olaylarını şaşkınlıkla izliyoruz . Cinsel eğitim tabi ki verilmelidir . Ama usulüne uygun , Uzmanlar tarafından verilmelidir . Siz ne yapıyorsunuz ? Beşikten kalkan çocuklar arasında cinsellik imajı veriyorsunuz . Ne diyeyim pes doğrusu .

AŞK : BAKAR KÖR OLMAKTIR

AŞK : TURŞU SUYU İÇMEYE BENZER , İÇDİKCE İNSANIN İÇİNİ YAKAR

AŞK : SARHOŞ BİR ŞÖFÖRÜN ARABASINA , YOLCU OLARAK BİNMEKTİR

AŞK : İLACI HENÜZ İCAD EDİLMEMİŞ BİR HASTALIKTIR .

Sevgili okurlar ; iddia ediyorum ki ; aşk diye bir şey yoktur . İlâhi aşk vardır . İnsanlar arasında ki ise ; aşk değil sevgidir . SEVMEK GÜZEL BİR DUYGUDUR . AŞK İLE SEVGİ ŞU YÖNDEN FARKLIDIR : Aşık olan kişi ; karşısındakine tutsak olmuştur . Onun her dediğini gözü kapalı yerine getirir . Yanlış veya doğrumu diye sormaz . Uçurumdan atla , dese korkarım ki atlar . Oysa sevgi öyle değildir . Meşru ölçüler dahilinde , görüşüp konuşup evlenen kişiler , aynı zamanda eşini çok seviyordur . Ama onun hatalarını görebiliyordur . İşte normal olan budur . Bu konuda örnek verebileceğim çok sayıda çift var . Oysa flört kurbanları maalesef , son noktayı intiharda buluyorlar . Bunun en başta suçluları ; cinsellik çığırtkanlarından başkası değildir .

   Sevgili okurlar bizler , eşimizi dostumuzu , hayvanları çiçekleri , YARADAN dan ötürü çok seviyoruz . Bize verilen ömür sermayesini ise İLÂHİ AŞKI aramak için kullanıyoruz . Yazılarıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı kalpten teşekkürlerimi arz ediyorum hepinize selamlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR