SİYASETİMİZİN TEMEL GAYESİ BÜYÜK TÜRKİYE

SİYASETİMİZİN TEMEL GAYESİ BÜYÜK TÜRKİYE
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Avukat Haluk Köksoy;SİYASETİMİZİN TEMEL GAYESİ BÜYÜK TÜRKİYE!

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum ilçe kongresinin ardından yaptığı açıklamada, kongrenin demokrasiye ve AK Parti’ye yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti.

Sözlerine, “Kongremizin başta ilçemiz olmak üzere Samsun ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” diye başlayan Köksoy, “Her ne kadar bazı çevrelerde Atakum kongresin de partimize yakışmayacak gerginlik olacağı yönünde beklenti olsa da, kongremiz yoğun bir katılımla demokrasimize ve partimize yakışır bir şekilde gerçekleşmiştir. Başta delegelerimiz olmak üzere, Parti büyüklerimiz, Atakum halkı, üyelerimiz, STK temsilcileri ve basın mensupları bu duruma şahit olmuştur” dedi.

SİYASETİ MEVKİ HIRSI İÇİN YAPMIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde büyük Türkiye için çalıştıklarını da belirten Köksoy, “Atakum İlçe Başkanlığı’nın onurlu görevi bana tebliğ edildiğinde, her zaman olduğu gibi görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Atakum için başlayacak bu yeni dönemde 2023 hedeflerine daha emin ve sağlam adımlarla ulaşacağız. Kongremizde seçilen AK kadrolar, ilçemizi 2019 seçimlerine taşıyacak kadrolardır. 2019 seçimleri, ülkemiz için çok önemli. Biz, siyaseti nefsi kaygılarımız ve makam-mevki hırsı için yapmıyoruz, liderimizin koyduğu hedefler doğrultusunda yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Köksoy şöyle devam etti; “Tek liste ile gidilen seçimde 299 delege oy kullanmıştır. Geçerli oy sayısı ise 293 tür. Delegasyonun 3/4 ü oy kullanarak yeni yönetime onaylamıştır. Yüzde 75 gibi oy oranı ile başkan ve yönetimi delegenin onayını almıştır.

Bu tarihten sonra yeni oluşan yönetim kurulu üyelerimiz, tüm teşkilat kadrolarımız ve belediyemiz ile birlikte, yekvücut olarak Ak Parti’yi Atakum da yarınlara özellikle 2019 seçimlerine taşımaktır. Hedefimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın Büyük Türkiye hedefidir.                  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.