ŞİRİNLER DEPLASMANA HAZIR!

ŞİRİNLER DEPLASMANA HAZIR!
Samsunspor PTT 1. Lig'in 22'incş haftasında konuk olacağı Adanspor karşısında 2 Jan Turizm'den Samsunspor Şirinler Grup Taraftarı'na deplasmana gitmek için otobüs tahsis edildi.

"YANLIZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"
Samsunspor Şirinler Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şenkal  2 Jan Turizm verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirterek, " 2 Jan Turizm sahibi Yılmaz Uzunlar'a teşekkür ederim. Bizde taraftar olarak Samsunspor'a olan vefa borcumuzu ödemek için Adanaspor deplasmanına akın edeceğiz. Samsunsporumuzu hiç yanlız bırakmadık, bırakmayacağız " diye konuştu.

"SAMSUNSPOR'UN GALİBİYETİNİ GÖRÜR GİBİYİM"
2 Jan Turizm sahibi Yılmaz Uzunlar Samsunsporlular ve Samsunpar'a gönül veren Şirinler Grup Taraftarı'na Adanspor deplamanı gitmek için otobüs tahis etti. Kırmızı Beyazlı Taraftarlarına her zaman destek olacağını belirten Uzunlar, " Samsunspor gönül veren biri olarak bu tür aktivitelere destek olmaya devam edeceğiz. Elimden geldiğince Samsunspor adına birşey yapmaya çalışıyorum. Kırmızı Beyazlı taraftarlara Adana'ya gitmek için otobüs tahsis edeceğim ve ayrıca Urfaspor deplasmanına gitmek için özel bir VIP araç tahsis edeceğim. Şimdiden Samsunspor'un galibiyetini görür gibiyim. Samsunspor'a başarılar dilerim" dedi.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.