Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Sırat Köprüsü geçilmeli!!!

Merhabalar, yazımın başlığında da bahsettiğim gibi üst üste oynayacağımız İBB ve Fenerbahçe maçlarından mutlaka bizleri sevindirecek puan yada puanları alıp sırat köprüsünü, sizlerinde benim gibi düşündüğünüzü bildiğim için geçmeliyiz diye düşünüyorum.
Aslında lige iyi bir başlangıç yapan takımımız herkesi bir anda gelecek adına umutlandırmıştı. Fakat her ne hikmetse ilerleyen haftalarda bazı maçların ilk yarıları ile ikinci yarılarında oynadığımız kötü futbol, artık taraftarların da canını iyiden iyiye sıkmaya başlamıştı. Bizler oynanan bu kötü futbola, hocamız Petkovic'in bir çare bulmasını beklerken, üzerine tuz, biber olan Manisa mağlubiyetiyle bir anda bardak taşmış, tüm oklar doğal olarak hocamız Petkovic'e doğru yönelmişti. Sebebi ise belliydi; hocamızın sezon başından itibaren yapmış olduğu yanlış kadro ve oyun sisteminin yanı sıra saha içindeki taktiksel oyuncu değişiklikleri artık insanlara "Yeter!" dedirtiyordu. "Fakat nedense herkesin gördüğünü bizim hocamız bir türlü göremiyor yada görmek istemiyor", diye kendi kendime düşünüyor, hayretler içerisinde kalıyordum.
Bu haftaki yazımda inanın ki amacım "Bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek." Çünkü bizler biliyoruz ki iki haftalık periyot içinde İstanbul'da oynayacağımız maçlarda 'Allah korusun' alınacak olan kötü neticeler sonucunda yeni yürürlüğe giren 'sporda şiddet yasası' ndan dolayı zaten canı yanan morali sıfırın altında olan büyük Samsunspor taraftarını daha da çok üzecek ve kahredecektir. Bir de tabiki bunun yanında takımın da havası olmayınca doğal olarak söylemek zor da olsa her şey bir anda tersine dönecek ve çok zor günler bizi bekleyecektir. Benden söylemesi. Çünkü 'dost acı söyler, gerçekleri söyler'.
Bu hafta sizlere veda etmeden önce, buradan yazımı okuyan taraflı, tarafsız ülke genelinde bütün taraftarlarımıza bir şeyler söylemek istiyorum: "Bugün canı fena halde haksız yere yanan Samsunspor taraftarının başına gelen unutmayın ki yarın sizin de başınıza gelebilir ve gelecektir de! Şu anda biz pilot bölge seçildiğimiz için neredeyse trübünlerde bitirilme noktasına kadar geldik." O yüzden diyorum ki: "Arkadaşlar, burayı çok iyi okuyun ve okumanızı da istiyorum! Nasıl Kulüpler Birliği var ise en ufak bir olayda kendi aleyhilerine işleyen bir konuda toplanıp kararlar alıp da kameralar önünde konuşuyorlarsa, bizler de bizi unutanlara ve sahip çıkmayanlara karşı yasalar ve kanunlar dahilinde öncülüğünü hiç tartışmadan her yıl değişimli halde yapılması şartıyla, ilk pilot bölge biz olduğumuz için Samsunspor taraftarlarının aralarından seçeceği bir başkan ile artık Türkiye genelinde 'TARAFTARLAR BİRLİĞİ' nin de kurulmasının gerektiğini düşünüyor, herkesi Allah'a emanet ediyorum." Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR