SIRA ONDA MI?

SIRA ONDA MI?
Kankalardan ikisi gitti, diğeri ne zaman alınacak? SIRA ONDA MI?

15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçaslan ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dursun Mehel açığa alındılar. Her fırsatta beraber olan ve kamuoyunda “Kankalar” olarak tanınan bu isimlerin üçüncüsü olan Mustafa Kasapoğlu’nun ne zaman görevden alınacağı da kamuoyu tarafından merak edilmekte.

GEÇMİŞİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMASI YETMEZ

Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasapoğlu’nun Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği döneminde Samsun’dan Trabzon’a Paralelci bazı firmaları getirerek onlara iş verdiği yönündeki iddiaların ardından yaptığımız haberlerde kendisine sorduğumuz sorulara cevap vermek yerine yapılan haberlere yorum yazanları araştırma cihetine gitmesi akıllarda bazı soru işaretleri bıraktı. Kasapoğlu’nun her ne kadar geçmişinde Milli Görüş geleneği olsa da görev yaptığı dönem içerisinde Paralel Yapı’yla iç içe olduğu yöndeki iddialara en ufak bir cevap verememiş olması O’nun da bu görevden derhal alınması gerektiği yorumlarına neden olmuştur.

KANKALARLA BERABER DEĞERLENDİRİLEBİLİR

Mustafa Kasapoğlu’nun her fırsatta birlikte hareket ettiği Dursun Mehel ve Hasan Kılıçaslan gibi görevden alınmasının muhtemel olduğu iddia edilirken, bundan sonraki süreçte O’nun da kankaları kapsamında bir değerlendirmeye tabi tutulabileceği iddia edilmektedir.

Kasapoğlu’nu siyasetçilerin desteklememesi halinde görevinden alınmasının an meselesi olduğu ancak siyasetçilerin desteklemesi halinde ise sürecin uzayabileceği iddia edilmekte. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili yapılacak işlemleri hep birlikte bekleyip göreceğiz. Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum