SIRA MECLİS ÜYELİĞİNDE Mİ?

SIRA MECLİS ÜYELİĞİNDE Mİ?
Adem Bektaş önce Atakum’da bulunan billboardlarda aday adayı olacağı izlenimini verdi ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Atakum Belediyesi’nin Başkanı iken kaybettiği seçim nedeniyle oturduğu koltuğunu CHP’li Metin Burma’ya bırakmak zorunda kalan Adem Bektaş önce Atakum’da bulunan billboardlarda aday adayı olacağı izlenimini verdi ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Önceki gece yarısı da telefonunda bulunan pek çok kişiye Ak Parti’den Atakum Belediye Başkan aday adayı olduğuna dair resimleri attı. Adem Bektaş’ın bu yaptıklarından sonra akıllara ‘sıra Belediye Meclis üyeliğine mi geldi?’ sorusu geldi.

ÖNCE PARTİSİ BELLİ DEĞİLDİ, ŞİMDİ AK PARTİ ADAY ADAYI OLDU
Adem Bektaş yaklaşık üç ay önce Atakum bölgesinde bulunan billboardda ‘Adem Bektaş Mimar, daima sizinle’ şeklinde parti amblemi olmadan ilanlar verdi. Ardından Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatında bulundu. Ardından da Ak Parti Atakum Belediye Başkanlığı adayı olduğunu ilan etti. Adem Bektaş’ın bu tavırları akıllara ‘acaba Belediye Meclis üyesi mi olmak istiyor?’ sorularını getirdi.

manset-(2)-003.jpeg

BU KADAR TUTARSIZLIĞIN ANLAMI NE? 
Adem Bektaş’ın 2009 yılında oturduğu koltuğu kaybetmesinin ardından tekrar aday olmaya çalışmasına anlam verilemezken, önce parti ismi vermeden piyasaya çıkıp reklam yapması, ardından olmayacağını bile bile Ak Parti’den Büyükşehir Belediyesi’ne talip olması ardından da Ak Parti’den Atakum’a aday olacağını duyurması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

ARKASINDAYIZ (!)
Adem Bektaş’ın bunca uğraş verip reklam yapmasına rağmen herhangi bir yerden aday olamaması halinde ne yapacağı da merak konusu olmuş durumda. Gazete olarak arkasında (!) olduğumuzu kamuoyuna sunarız.
A.Ufuk Erkan

manset-(1)-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum