ŞİMDİ YARDIM ZAMANI

Hep konuştuğumuz yazdığımız futboldan bir türlü sıyrılamıyoruz. Futbol bizim içimize, kalbimize, beynimize işlemiş bir olgudur. Hele bir futbol şehri olan Samsun halkı için futbol olmazsa olmazıdır. Acısıyla, tatlısıyla çok şeyler yaşadığımız Samsunspor için canını verecek çok bir çok taraftarımız vardır.

Bu futbol şehrinde şimdilik meraklı bekleyiş sürüyor. Ligler Haziran  başına ertelendi. Ya futbol oynanacak ya da bu ligler olduğu gibi tescillenecektir. Yılport Samsunsporlular olarak bu her iki teklife açığız diğer tekliflere kapalıyız bu böyle biline.

Şimdi ise Samsun şehri Türkiye'ye başka güzel bir şekilde örnek olmaya  başladı Nasıl diyecekseniz, ilk defa bir kulüp başkanı büyük başkan Yüksel Yıldırım'ın Türkiye genelinde başlattığı yardımlarla konuşuluyor. İlk etapta 10 bin aileye gıda yardımı yapılacak ki bu çok büyük rakam. Bu çerçevede herkesin yardımına ihtiyacımız var.

Yakında Ramazan ayı geliyor, bu yardımlarınızla belki de aileler  iftarlarını sizin verdiğiniz yardımlarla açaçaklar, bu yardımların ne kadar önemli ne kadar isabetli olduğu ortaya çıkıyor. Bu çok güzel organizasyonun yanında yer almak isterseniz el  ele vereceğiz zorlukları yeneceğiz sloganı ile başlayan oluşumun yanında görmek isteriz.

Nerden nereye diyelim, bir zamanlar Samsunspor için 3-5 bin lira yardım alabilmek için yalvardığımız dönemlerden Yüksel Yıldırım başkanın sayesinde hem sportif hem mali  olarak Samsunspor'un uçuşa geçtiğini dönemleri görmek bizleri gurulandırıyor.

Bu zor günlerde tüm zor durumdaki taraftarlarımızın yanında olmak istiyoruz ve olacağız, kimse yatağa aç girmeyecek. Onun için  helal olsun sana Cesur Yürek  Yüksel Yıldırım ve ekibi.

BİR BAŞKASININ YAŞAMASINA YARDIM ETMEYEN YAŞADIĞINI BİLEMEZ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR