ŞİMDİ TUR ZAMAN

ŞİMDİ TUR ZAMAN
Ziraat Türkiye Kupasında Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde Sportoto 2.lig tkımlarından Menemen Belediyespor'u konuk ediyor

TV YAYINI YOK 
Samsunspor kupa'da tur arıyor. Ligde son oynadığı Altınordu müsabakasında galibiyeti kaçırarak sahasında 2 puan bırakan Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupasında Menemen Belediyespor'u 19 Mayıs stadyumunda ağırlıyor. 19 Mayıs stadyumunda saat 15.00'de başlayacak olan Kupa karşılaşmasında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacakken bu mücadeleyi hiç bir tv kanalından naklen yayınlanmayacak. Zorlu 90 dakika öncesi Kırmızı beyazlılar hem gençlerini kazanmak hemde kupada tur atmak istiyor. 

GÖZLER GENÇLERDE 
Menemen Belediyespor ile oynanılacak kupa maçı öncesi açıklamalarda bulunan Kırmızı beyazlı ekibin başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü,"Ligde gerçekten iyi mücadele eden bir takım olduğumuzu Altınordu karşılaşmasında herkese gösterdiki. Ancak şanssız bir şekilde son vuruşları iyi yapamadık ve sahadan beraberlikle ayrıldık. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. Bu maçta futbol adına sahada güzel şeyler ortaya koymak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.