Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Şimdi de konuş Sayın Kalpar !!!


Merhabalar gurbette ve Samsun da yaşayan büyük Samsunspor taraftarları ve çok saygı değer Samsun'lu hemşehrilerimiz sizler ile bana ayrılan köşemden bir kez daha birlikte olmanın mutluluğu içinde sizleri saygıyla selamlıyor ve yazıma başlamak istiyorum.
PTT Birinci Ligi'nde ilk yarılar geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalarla tamamlandı. Her maçını büyük bir heyecanla takip ettiğimiz kırmızı beyazlı ekibimiz 18 maçlık performansının sonunda topladığı 28 puanla 7.sırada yer aldı. Bunu söylerken hemen Teknik Direktörümüz Hüseyin Kalpar'ın daha ligin ilk haftalarında söylediği bir söz aklıma geldi. Sayın Kalpar, 'Lig sonunda 70 puanı alan takım Süper Lig'e çıkar' diye bir söz telaffuz etmişti.
Şimdi ilk yarı itibariyle eldeki verilerimize baktığımızda Samsunspor'un sezon sonunda 70 puan alabilmesi imkansız gibi gözüküyor. Ligin ikinci yarısının ne getireceği belli olmaz ama görünen köyde klavuz istemez. Bu takımın Hüseyin Kalpar'la Süper Lig'e çıkması mümkün değil gibi. Sayın Hüseyin Kalpar; geldiğinizden itibaren bizler size söylemekten yorulduk. Ama siz bizi bir türlü anlamadınız yada ısrarla anlamak istemediniz hatta yeri geldi bizleri son maçlarda kendinize karşı bir düşman gibi gördüğünüzü hissettik bakın sayın. Kalpar bizler Taraftarın 5e5i ekibi olarak Samsunluyuz Samsunsporluyuz bizlerin ne bir başka takımı vardır ne de başka bir memleketi bizim sevdamız menfaat gözetmeksizin sevdamıza sahip çıkıp sevdamızla üzülüp sevdamızla sevinmektir kaldı ki daima da sevinmeyi isteriz bilmem size anlatabildim mi eğer ki anladıysanız çok mutlu olurum yoksa da o kadar önemli değil çünkü lafın tamamı sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki ...... anlatılır.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesir maçları hariç çoğu maçlarda göze hoş gelen futbolu oynatamadınız ... Sistem ve taktiğiniz hiç olmadı, olmayacak da Sayın Kalpar. Kaybettiğimiz ve Türkiye'ye alay konusu olduğumuz Mersin İdman Yurdu maçı başta olmak üzere son Kahramanmaraş maçı da dahil ne yapmak istediğinizi bir türlü anlayamadık.
Karşıyaka ve Manisaspor karşılaşmalarını kazandıktan sonra hemen herkese diklenip ağzınıza geleni söylediniz. Zehir zemberek açıklamalarda bulundunuz. Bunu neden yaptığınızı hala anlamış değiliz. Peki neden şimdi 1-1 biten ligin dibindeki Kahramanmaraş maçı sonrasında konuşmuyorsunuz, neden susuyorsunuz. Aynı konuşmayı şimdi de yapsanız ya Sayın Kalpar.
Hala anlayamadığımız konu istenmediğiniz bir yerde nasıl ve niçin duruyorsunuz. Samsunspor'un ikinci yarıdaki hedefi ilk iki değil, play off olmalı. Bundan sonra gerçekçi olup ikinci devre planlarını elimizdeki verilere göre yapmalıyız diyor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden kırmızı beyazlı ekibimizin yönetimi başta olmak üzere teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimize yeni yılla birlikte ikinci yarıda başarılar diliyor her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyor.
Son söz olarak rahmetli Nuri Asan'ın sözünden yola çıkarak 'BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR' diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR