ŞİMDİ BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

ŞİMDİ BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI
Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın Yeşil Beyazlı takımın sezon sonu şampiyonluğa ulaşması için birlik ve beraberliğin daima sürmesini ve her daima Çarşamba halkının Çarşambaspor'u desteklemesi gerektiğini belirtti.

HEP DESTEK TAM DESTEK
Yeşil Beyazlı Taraftarlar Derneği Teksas'ın Onursal Başkanı Uğur Çapkın açıklamalarda bulundu. Son haftalarda alınan başarılı sonuçların ardından Çarşambaspor'un her geçen hafta zirveye daha çok yaklaştığını belirten Çapkın,"Takımımız mevcut Yönetim ile birlikte taraftarın desteğinide arkasına alarak her geçen gün daha iyiye gidiyor" dedi.


ÇAPKIN'DAN ÇAĞRI
Çarşamba Halkınada sesleyen Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın,"Sahamızda oynadığım maçlarda tribünlerimiz tam anlamıyla dolmuyor. Şampiyonlupa oynayan bir takımın taraftarlarıda rakiplerine göz dağır vermesi için bundan sonraki tüm maçlarımıza Çarşamba Halkını Şehir stadyumuna bekliyoruz. Bizler taraftarlar olarak Çarşambaspor'umuza her zaman itici güç olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.