Silahla yaralama, büfe ve ev kurşunlamaya 11 gözaltı

Silahla yaralama, büfe ve ev kurşunlamaya 11 gözaltı
SAMSUN'da 23 yaşındaki Çağrı Kartal'ın tabancayla vurulup ağır yaralanmasının ardından, bununla bağlantılı 2 büfe, 4 otomobil ve 1 evin kurşunlanması olaylarıyla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Olay 2 gün önce İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine tabancayla ateş etmesi sonucu Çağrı Kartal, vücuduna isabet eden tek kurşunla ağır yaralandı. Arkadaşlarının yardımıyla bir otomobile bindirilerek Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, her iki gruptan Samet P. (23), Alim D. (18), Muhammet K. (18), D.Y. (16), B.M. (16) ve B.S.'yi (16) 2 ruhsatsız tabancayla yakalayıp gözaltına aldı. Yaşı küçük olan şüpheliler Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, diğer şüpheliler ise Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan D.Y., B.M. ve B.S. bugün adliyeye sevk edilldi. Diğer şüphelilerin sorgularına devam edildiği kaydedildi.

Öte yandan Çağrı Kartal'ın yaralanması olayıyla bağlantılı olarak dün akşam yaklaşık 1 saat arayla 2 büfe, 4 otomobil ve 1 ev kurşunlandı. Kurşunlama olayında ölen ya da yaralanan olmadı. Bunun üzerine alarma geçen polis, bu olayın failleri olduğu iddia edilen Orhan C. (21), Uğur F. (22), İsmail K. (27), vurulan Çağrı Kartal'ın kardeşi Ç.K. (15), ile M.Y.T.'yi (15) yakalayıp gözaltına aldı. Yaşları küçük olan şüpheliler Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şüpheliler hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.