Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

SIKIŞMA ve KIVIRMA

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

SIKIŞMA ve KIVIRMA

 

Sözde T.C. Hukukuna göre, SİYASİ parti olarak kendini gösteren, HDP nin, PKK ve KANDİL terör üssü ile EŞLEŞTİĞİNİN AÇIKLIĞIDIR.

 

Garip olan, O kadar uçaklarımızın sortilerine, Toplarla dövülmesine rağmen, Hala KANDİL diye bir adresin varlığının düşündürücülüğüdür.

 

Meclisimiz içindeki bu PKK başları, Kandil’e gidebilmesi, oradaki KATİL BAŞLARI ile görüşebilmeleri bu habere göre mümkün ise, İMHA EDİLMELERİ ninde mümkün olduğudur.

 

TERÖRÜ HAYIR sloğanı altında,” ATEŞİ KESİN “ ifadesi altına sığınan BDP başı Selahattin Demir taş, PKK Teröristlerinin döktükleri kan ve yaptıkları sabotajları “BİR KAÇ GENCİN TEPKİSİ “ gibi göstermesi, RİYAKÂRLIĞIN resmi olmaktadır.

 

Bunca olana rağmen, hala konuşabilen HDP li siyaset BEZİRGÂNLARININ bu milletin VEKİLİ olarak gezip, tozabilmelerinin TAM BİR KARA MİZAH OLDUĞUDUR.

İki aylık operasyonda 1192 Teröristin etkisiz hale getirilmesi, Silah ve muhimmatların ele geçirilmesi, Cizre’de dağdan inen 30 teröristin ilçede gençleri olayların içine çektiği, 200 taraftar ile ilçeyi savaş alanına çevirmeleri gerçeği ortaya çıkmıştır.  

Bu şartlarda PKK ile anlaşma, HDP yi hala parti olarak tanımanın DÜŞMANA, SOLUKLANMA veya GÜÇ VERME ANLAMI TAŞIYACAĞIDIR.

 

Demirtaş ve HDP lilerin lisanlarından anlayacağımız, Söylediklerinin TERSİ manasını çıkarmanın, Milli menfaatlerimiz olduğudur. Demirtaş” ATES’İ KESİN “diyorsa, ATEŞ ETMEYE DEVAM ETMEMİZİN gereğidir. Aksi halde kırk yılı aşkın bir süredir KAN DÖKEN bu şer çetesinin kökünü kazımak mümkün olamayacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR