SİGORTACILAR HAFTASI

SİGORTACILAR HAFTASI
Sigortacılar Haftası nedeniyle Bafra TSO tarafından bir basın açıklaması yapıldı.

Bafra'da 4. sü kutlanan Sigortacılar Haftası28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri'nde gerçekleşti. Şiddetli yağış altında yapılan kutlama basına yemekli bir şekilde düzenlendi. 

"DEVLET MÜCADELE EDİYOR"
İlk konuşmayı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Katibi Abdullah Bülbül yaptı. Bülbül şunları söyledi: "Ticaret Sanayi Odası'ndaki toplantılarımızda Hazine Müsteşarı, Sigorta Acenteleri Ziraat Kurulu Başkanı, Konfederasyon Başkanları, dernek başkanlarıyla birlikte bir araya geldik. Sigorta denilince sadece trafik diye bir şey yok aslında sorarsanız ama malum Türkiye'nin gündemi trafik sigortası. Şirketlerin yatırım amacı nedir? Kâr, zarar amacı gütmekte. Şimdi kâr etmeden fiyatları düşürme niyetinde değiller maalesef.
Devlet bir taraftan şirketleri zorluyor fiyatların düşmesiyle ilgili ama maalesef biraz süreç alacak. Fiyatları en azından aradaki uçurumu engellemek için Devlet mücadele veriyor. Motor şirketleriyle bir araya gelerek, Sivil Toplum Kuruluşları'yla, acentelerle bunun orta yolunu çalışıyorlar ancak hala bulunacak."

"ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM"
Daha sonra konuşan Bafra Ticaret Meslek Komitesi Başkanı Bayram Şen ise günümüzde sigortacılıkta yaşanan sorunlarla ilgili görüşlerini açıkladı. Son konuşmacı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar oldu. Başar da şunları söyledi: " Biz oda adına ne düşerse her zaman yanınızdayız. Özellikle şunu belirtmek isterim, bir kaç cümleyle birşeyler söyledim, attım ortaya. Siz kendi aranızda paylaşın. Gerçekten sigorta sadece güvene dayalı. Ben yaptırdığımişlerde arkadaşlarıma güvenir,dosyama kaldırıp incelerim. Gerekirse personelinize eğitim veririz, İsteyin bizden. Sizin personeliniz de gelir.İnsanlarla nasıl konuşulur, eğitim açarız. Yılda birçok eğitim yapabiliriz. Hatta yaptığımız toplantılarda söylüyorum üyelerimize hangi eğitimi bizden talep ediyorsunuz diye. Sizbize, sigortacılara gelen müşterilerimizi nasıl ikna ederiz, onlarla nasıl güven temin ederiz. Organize edip bunu yaparız güzel olur. Aklıma şu an geldi. Bu tip toplantılarda güzel sonuçlar çıksın. Biz her yerde her zaman her toplantıda söylediğimiz gibi sizin yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizlere destek olmaya hazırız. Sizden rica ediyorum, Ticaret Odası'ndan gelen mesajları okuyun. Gerek bize gerek Abdullah beye ulaşabilirsiniz. Ben tekrar teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.Afiyet olsun."
Bafra Ticaret Sanayi Odası'nın organize ettiği yemekli basın açıklamasına Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Sigorta Acenteliğiyle uğraşan firmalar ve basın mensupları katıldı. Yapılan konuşmalardan sonra basın açıklaması toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.