Sigorta acenteleri kokteylde buluştu

Sigorta acenteleri kokteylde buluştu
Sigorta acenteleri temsilcileri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Sigorta Haftası” etkinlikleri çerçevesinde onurlarına düzenlediği kokteylde bir araya geldi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, “Sigorta Haftası” dolayısıyla, Odaya üye sigorta acenteleri temsilcileri onuruna kokteyl düzenledi. Samsun TSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu fuaye alanında düzenlenen kokteyle sigorta acenteleri temsilcileri büyük ilgi gösterdi. Kokteylde bir araya gelen sigorta temsilcileri, etkinliği düzenleyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yetkilerine teşekkür etti. Bu arada Sigorta Haftası nedeniyle açıklamada bulunan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Sigorta Haftası günümüzün ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir yere sahip olan sigortacılık sektörünü yakından tanıtma, sigorta bilincini geliştirme ve sigortacılığın geliştirilmesi amacını taşımaktadır” dedi.

Sigortacılık sektörünün gelişimi desteklenmeli

Modern dünyada ekonomik büyümenin, ticareti artırmanın temel unsurlarından birinin de sigorta sistemi olduğuna vurgu yapan Başkan Murzioğlu, “Çünkü ekonomi ve ticaret, risk demektir. Risk olmadan kazanç olmaz. Sigortacılık sektörü bu noktada devreye girerek, tarafların risklerini üstleniyor. Bu sayede, tüccarımız, sanayicimiz daha fazla üretmeye, daha çok büyümeye odaklanabiliyor. Sigortacılık sektörümüzün gelişimini desteklemeli, çocuklarımıza, girişimcilerimize tasarruf bilincini ve risk yönetimini öğretmeliyiz. Bana bir şey olmaz düşüncesiyle, bütün bir birikimin, emeğin, kaynaklarımızın yok olmasının önüne sigorta ile geçmeliyiz. Bu amaçlara yönelik olarak her yıl Mayıs ayının son haftasında yurt genelinde sigorta sektöründe faaliyet gösteren kurumlar tarafından hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.  Oda olarak bizde sigorta sektöründe faaliyet gösteren tüm üyelerimizi bir araya getirmeyi amaçladık. Sigorta bilincinin tüm kesime yayılması temennisiyle sigorta acenteleri ile sigorta eksperleri başta olmak üzere, sektörde görev yapan tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Sigorta Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.