SEZER ÖZMEN YENİDEN SAMSUNSPOR'A GELİYOR

SEZER ÖZMEN YENİDEN SAMSUNSPOR'A GELİYOR
Samsunspor'da yarı transfer dönemi çalışmaları şimdiden start aldı. Kırmızı beyazlılar'da Yönetim eski futbolcusu Sezer Özmen ile görüşmelere resmen başladı.

ALANYASPOR'DA FORMA ŞANSI BULAMIYOR 
Samsunspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sezon öncesi cezası nedeniyle transfer yapamayan ve elindeki kısır kadro ile ligde bir hayli zor dönem geçiren Samsunspor daha önce formasını giyen Sezer Özmen ile temasa geçti. Kırmızı Beyazlı forma ile oynadığı futbolla önce Fransaya daha sonrasında ise Aytemiz Alanyaspor'un formasını terleten Özmen Turuncu beyazlılar'da fazla forma şansı bulamayan başarılı savunma ile Samsunspor Yönetimi görüşmelere resmen başladığı belirtildi. 

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ 
Yapılan görüşmeler neticesinde Samsunspor Yönetiminin başarılı savunma oyuncusu ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtildi. Özmen'in ise Alanyaspor ile sözleşmesini sezonun ilk yarısı öncesi feshedeceğide gelen bilgiler arasında. Hatırlıyacağınız üzere Samsunspor'da Ercan Yazıcının sakatlanmasının ardından Teknik direktör Osman Özköylü savunmada yer alan Fatih Kılıçkaya ve N'diaye dışında savunma hattında başka alternatifi olmamasından dolayı yakınmıştı. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise eski futbolcuları Sezer Ömen'i yeniden takımda görmek için heyecanlandıklarını belirttiler. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum