Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ŞEYTAN ÜÇGENİ

1-023.jpg

 

Yukarıdaki ifadeler bu konuda EN YETKİLİ KİŞİ (ERMENİ PATRİKİ ATEŞ ARAMYAN) ‘a ait.

L Milyon GİZLİ KRİPTO, 100 bin açık Ermeni var. Kriptolar kendilerini saklıyor. Bunlar Doğu’da Diyarbakır’da dağılmış durumda. ATATÜRKÇÜLER, HDP’ liler, GİZLİ KRİPTO ERMENİLER.

 

Bunca gerçeğe rağmen, hala medyada ve basında, PKK ve HDP ve YPG ile yapılan mücadelede,  bunların isimleri zikretmeyerek, KÜRT ifadesi kullananların da, bu GİZLİ KRİPTO ERMENİLER olduğudur.

Gaye ve hedefleri belli olan, bu mücadelede ERMENİ lafını kullanmayan, Israrla KÜRT’ü zikreden lerin samimiyetsizliğinin ortada olduğudur. KÜRT lerin Dini inançlarının İSLAM olması, Bin yılı aşkın birlikteliğimizden TÜRK ile KÜRT ifadesindeki tek bir HARFİN BAŞTAN SONA ALINARAK yapılan tarifin, bir birlikteliğin nişanesi olduğudur.

SİYONİST ve EMPERYALİST batılı devletlerin  bir buçuk milyar nüfusa sahip, İslam Devletleri üzerindeki, Bilhassa  Hilafet makamı olan OSMANLI devleti üzerindeki , BÖL PARÇALA YUT taktiğinin son zamanlardaki görüntüsünün, Bu Kripoto Ermenilerin başını çektiği provokasyonlarda KÜRT halkını kandırarak veya zorla , PKK olayları içine çekmişlerdir. Hudutlarımız içinde ve hudutlarımız dışındaki operasyonlarda PKK ve YPG baskısından kurtarılan bölge insanlarımızın ifadeleri bu ihanetleri açıkça göstermektedir.

222.jpg
 

 

TÜRK ve KÜRT ler tarih boyu, birbiriyle iç içe girmiş tek millettir. AY YILDIZLA BAYRAKLARI bir, EZANLARI bir, KIBLELERİ, bir. BAŞ EĞDİKLERİ RABLERİ bir, KİTAPLARIDA birdir. Emperyalistlerin birinci dünya savaşı sonrası, İslam dünyasının bağrına yerleştirdikleri, ERMENİSTAN ve İSRAİL bu oyunun baş AKTÖRLERİDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR