Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ŞEYTAN OYUNLARI 

BEYAZ SARAYIN GÜVENLİK DANIŞMANI  JON VOLTON,  ABD nin HOKKABAZLARINDAN BİRİ.

Bizdeki siyaset literatürüne girmiş olan, CANBAZA BAK CANBAZA sözünün oyuncularından biri. ABD de ses veren çok. Başkan Turump Pentagon, Senato, Danışman, Sözcü derken, Sanki şeytani bir okestra gibi.

ABD nin PKK lı ERMENİ TERÖRİSTLERE VERDİGİ BEŞBİN TIR SİLAH VE CEPHANE İLE  TAHKİMAT ALTINA ALINAN  FIRATIN DÜGUSU TERÖR YUVALARI, DIŞTAKİ DÜŞMANLAR ve SİYASİ PARTİ TABELASI ALTINDAKİ CHP-HDP-İP VE Saadet partilerinin  işbirligi ile, Meclis çatısı altındada kendine taraf buldugudur. 

DÜŞMAN ve YANINDAKİLER; Düşmanı, yaptığı eylem lerle tanıdık. Ama Meclis çatısı altında DÜŞMANLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE olanları anlamak mümkün değil. Ne var ki gelişen olaylar, verilen beyanatlar ile kendini ortaya koyan İHANETİN, Kılıçdaroğlu nun ifadeleri ile Gurup toplantılarında dile getirilmesi, HDP yi SEÇİM BARAJINI AŞTIRARAK Meclise sokan CHP nin, HDP gibi aynı PKK nın  ARKA PLANI oldugudur. Kendini CHP li, ATATÜRKÇÜ olarak gören bir çok seçmenin, bu konuyu irdelemesi nin şart haline geldigidir. Kılıçdaroğlunun ERMENİ kökenli nesebine rağmen, Doğuda SEYİT tir kandırmacası ile oy toplayanların, EBU CEHİL denen zatın da, Peygamberimizin AMCASI olduğu gerçeğini irdelemesi lazımdır. 

Bunlar CHP nin AJANDASINDAKİ ŞEYTANİ KANDIRMACALAR. Bazı insanlarımızı ALDATMAK için kullandıkları taktikler. Bir tanesi Rüyasında Atatürk ü Bandırma vapuru ile Ankara ya getirip, kendisini Başkanlık koltuguna oturturken, Bir zamanlar ECEVİT GİBİ bir dinsizin nesebini Peygamberimiz e kadar bağlıyarak saf Müslümanları aldatma yolu arıyorlardı. 

Bir de TENCERECİMİZ var. Rüyasında Atatürk le yatıp kalkan. Onda da taktik aynı. Rüya görüyor, görüşüyor, ne kadar yalan dolan varsa beyanat olarak veriyor. 

Ülkemizde iki  taraf var. Zaafiyetleri kendi çıkar ve menfaatleri için kullanan, iki taraf ta, dedikleri ve yaptıkları ile tamamen TENAKÜZ içinde olanlar. Bir taraf KANUNLA KORUMA ALTINA ALINMIŞ OLAN ATATÜRKÇÜLÜK. Diger tarafta, Risale i Nur eserlerini kendilerine malzeme olarak kullanan, birinci derecede FETULLAH GÜLEN cemaatı. Diger ide, her türlü REZİLLİK ve AHLAKSIZ görüntülerle ortaya çıkan, ADNAN OKTAR ve şeriklerinin  fiilleridir.
 
Bir örnek bu. ATATÜRK çü LAİK kadın tipi. FUHŞİYATI , köpekler gibi sokaklara taşımaya çalışan  LUTİ ler. CHP nin Seçim otosunda 14 yaşında erkek çocuğu tecavüz eden parti YÖNETİCİLERİ. ALKOL  ve diğer NARKOTİK MÜŞKİRATI kullanan insanlar. AHLAKSIZLAR. Bu yapılanlar başıboş yapılan şeyler sanıyorsanız ALDANIRSINIZ, hepsi kiliselerin talimatındaKİ YIKIM PLANLARI … 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR