SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI

SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI
Samsunspor, Manisaspor karşılaşması sonrası Elazığspor deplasmanında da 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Kritik Elazığ deplasmanından 2-1'lik yenilgi ile evine eli boş döndü...

Elazığspor: 2 - Samsunspor: 1
Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Serkan Tokat, Samet Çavuş, Oğuz Terzi
Elazığspor: Çağlar Şahin Akbaba, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Traore, Onur Güney, Hakan Bilgiç, Youssef Yeşilmen (Dk. 90 Murat Kayalı), Kehinde (Dk. 90 Timur Bayram Özgöz), Mehmet Yiğit, Çağrı Ortakaya, Diarra (Dk. 83 Mesut Saray), Tom Silva
Samsunspor: Muyters, Fatih Kılıçkaya, Vedat Bora (Dk. 67 Lumu), Erkam Reşmen, Ercan Yazıcı, Mustafa Sevgi, Hasan Kılınç, Kenan Karışık (Dk. 85 Zola), Murat Gürbüzerol, Kone, Göksu Türkdoğan (Dk. 74 Halil İbrahim Pekşen)
Goller: Dk. 34 Murat Gürbüzerol (Samsunspor), Dk. 48 Tom Silva, Dk. 70 Çağrı Ortakaya (Elazığspor)
Kırmızı kart: Dk. 76 Traore (Elazığspor)
Sarı kartlar: Dk. 49 Diarra (Elazığspor), Dk. 68 Fatih Kılıçkaya, Dk. 84 Kenan Karışık, Dk. 90 Ercan Yazıcı (Samsunspor)


1.lig'de alt sırları yakından ilgilendiren karşılaşmada Samsunspor ilk devresini 1-0 galip olarak tamamladığı zorlu 90 dakikada Elazığspor karşısında saadan 2-1 yenik ayrılarak son iki haftada ikinci mağlubiyetini aldı. Özellikle Göksu Türk doğan'ın 78 dakikada oyunda kaldığı bölümde sahada hiç bir varlık gösterememesi Samsunspor taraftarlarını çileden çıkardı. Öte yandan Samsunspor'un orta saha oyuncusu Distel Zola aylar sonra ilk kez Elazığspor maçında ikinci yarı oyuna dahil olarak boy gösterdi. 


YOĞUN RÜZGAR OYUNCULARI ZORLADI 
TFF 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Elazığspor'a konuk oldu. Elazığ Atatürk stadyumudna oynanılan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Özellikle yoğun rüzgar nedeniyle her iki takım oyuncularıda istedikleri topları almakta ve pas trafiginde zorlu anlar yaşadılar. Mücadelenin 21. dakikasında Elazığspor'lu Lamin Diarra'nın yapmış olduğu etkili kafa vuruşu kaleci Tom'un bakışlarıyla birlikte direkten döndü. Bu dakikadan sonra Elazığspor kalesinde Göksu ve Kone ile etkili olmaya çalışan Samsunspor aradığı golü 34. dakikada buldu. 

MURAT GÜRBÜZEROL'DAN ŞIK PLASE 
Sağ kanattan yağtığı bindirme ile ceza sahası köşesinde topla buluşan Erkam Reşmen altı pas içersinde Murat Gürbüzerol'u topla buluşturdu. Erkam'ın harika pası sonrası Murat Gürbüzerol yaptığı tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve Samsunspor bu golle Elazığspor karşısında 1-0 öne geçti. Gürbüzerol attığı golün ardından sevincini Kırmızı beyazlı taraftarlarla paylaştı. Golden sorna oyunu rolantiye alan Samsunspor rakibine ilk devrede atak şansı tanımadı. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

İKİNCİ YARI KABUS GİBİ GEÇTİ 
Karşılaşmanın ikinci yarısı ise Samsunspor için adeta kabus gibi başladı. Mücadelenin 48. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Tom yaptığı sert vuruşla takımına beraberlik sayısını getiren gölü kaydetti. 1-1. Bu golden sonra rakibi karşısında iyice direnci azalan Kırmızı beyazlılar kalesinde ikinci golü gördü. Ceza sahası içinde topla buluşan Çağrı Ortakaya şık plasesi ile ev sahibi elazığspor'u 2-1 öne geçirdi. Golden sorna rakip kalede beraberlik sayısı arayan Kırmızı beyazlılar mücadelenin son 15 dakikasını 10 kişi oynayan rakibi karşısında istediği golü bulamadı ve Samsunspor ilk devresini 1-0 önde tamamladığı Elazığspor deplasmanıda sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.