Sevinç:CHP üyeleri doğru karar versin

Sevinç:CHP üyeleri doğru karar versin
Halk TV Genel Müdürü ve CHP Samsun Milletvekili aday adayı Şaban Sevinç, CHP Bafra İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Sevinç yaptığı açıklamada, "Ülkemiz yıllardır AKP’nin faşist kuşatması altında inliyor. Haziran seçimlerini kaybedeceğini anlayan AKP, şimdi de İç Güvenlik Yasası diye ucube bir kanun çıkararak, Türkiye’yi polis ve jandarma baskısıyla kuşatma altına almak istiyor. Ancak biliyorsunuz AKP, Gezi olaylarında milyonlarca vatandaşımız tarafından ciddi şekilde uyarılmıştı, şimdi ise Türk halkı haziran seçimlerinde AKP’ye sandık yoluyla son tokadı atacak ve Türkiye’yi huzura kavuşturacaktır." dedi.

Böyle bir sonucun alınması için Cumhuriyet Halk Partililere büyük görev düştüğünü ifade eden Sevinç, sözlerine şöyle devam etti: "Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, bu seçimlerde parti içi demokrasiyi en geniş şekilde devreye sokarak milletvekili adaylarını ön seçimle belirleme kararı aldı. Yani CHP’nin asıl sahibi ve yetkilisi olan üyeleri, partinin genel başkanıymış gibi milletvekili adaylarını kendileri belirleyecek. CHP üyeleri, yapılacak ön seçimde hiçbir etki altında kalmadan sadece Cumhuriyet Halk Partisi için en uygun ve yararlı bulduğu nitelikli milletvekili aday adaylarına destek verirse, ülkemizin AKP faşizminden kurtarılması yolunda en önemli katkıyı yapmış olacak. Biz CHP’liler üzerimize düşen görevi doğru yaptığımız takdirde, halkımız da 'İşte bu CHP, bu milletvekilleriyle AKP’nin üstesinden gelir ve ülkemizi huzura kavuşturur' diyerek 7 Haziran seçimlerinde CHP’yi iktidara taşıyacaktır. Ben bundan hiç kuşku duymuyorum. Türk milleti AKP’yi iktidardan indirmeye hazır, yeter ki biz de CHP olarak kendimizi iktidara gelmeye hazır görelim. Türkiye’yi içine düştüğü yolsuzluk, yoksulluk ve ekonomik bunalımdan kurtaracak olan tek yapı Cumhuriyet Halk Partisi’dir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.