SEVGİLERİN BÜYÜDÜĞÜ LOVELET

SEVGİLERİN BÜYÜDÜĞÜ  LOVELET
Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan ve danışmanlığını Inside Danışmanlığın yaptığı Lovelet Alışveriş Merkezi Hizmete girdiği günden itibaren Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 Lovelet Alışveriş Merkezi sömestre tatilinde ve sevgililer gününde de yapacağı etkinliklerle Şubat Ayına dolu dolu  girmeye hazırlanıyor.
       Sevgililer gününe sürprizlerle girmeye hazırlanan Lovelet Alışveriş  Merkezi Nostalji şarkılarını  üstatlarını ağırlamaya devam ederken  Yılların eskitemediği şarkılarını hafızalara kazıtan Erol Büyükburç’u Samsunlu hayranlarıyla buluşturuyor Erol Büyükburç 13 Şubat 2015 saat 15:00’de Lovelet Alışveriş merkezinde ziyaretçilerine  imza günü ve söyleyişi gerçekleştirecek.
      Sevgilerin Büyüdüğü Lovelet’te birbirinden şahane etkinliklerin arasında sürpriz hediyelerle ziyaretçileri keyifli anlar yaşatıyor. 1-14 Şubat 2015 tarihleri arasında Lovelet Alışveriş Merkezinde Kurulacak olan özel panoya en güzel sevgi sözünü yazan ziyaretçilerimiz arasından 3 kişiye birbirinden özel hediyeler verilecektir.
       Lovelet Cam üfleme sanatı ve Antika meraklılarına sevenleriyle buluşturuyor. Birbirinden değerli antikalar ve el  emeği göz nuru cam tasarımlar ziyaret etmek isteyenler için sergiyi Lovelet Am de sizlerle buluşturuyor. Bu sergide emek harcanmış eserleri görebilir ve hatta kendi eserinizi yaratma fırsatı bulabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte bir büstünüz olmasını istemez misiniz, işte  bu fırsatı kaçırmayacaklar için özel bir gösteri daha,  10-14 Şubat tarihleri arasında büst yapımı Lovelet Alışveriş merkezinde.  Ayrıca gün içinde 13-14-15 Şubat tarihinde 100 tl ve üzeri alışverişlerde cam kalp ve büst hediye.
              Lovelet AVM çocukları da unutmadı. Çocukları birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarına davet ediyor. Tiyatro Küçükeller’in  Cecü’nün Yer Cüceleri ve  Kel oğlan ve Rikki’nin Muhteşem Gösterisi   isimli oyunu Lovelet alışveriş merkezinde sahnelenecek. Küçük Eller tarafından sahnelenecek oyunların detaylı programı;  Keloğlan ve Rikki’nin Muhteşem Gösterisi 08-15-22 Şubat ve 1 Mart 2015  tarihlerinde  1 seans 14:00 2.seans  16:00’ sahnelenecektir.
     Karadeniz’in ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Lovelet Outlet AVM, yönetimi kuruluşundan bu güne kadar kendilerini tercih eden ve yoğun ilgi gösteren müşterilerine teşekkürlerini iletti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.