SEVDASININ PEŞİNDE KOŞANLAR

SEVDASININ PEŞİNDE KOŞANLAR
Yılport Samsunspor'un her maçında gönüllü olarak sevdasına destek olan saha güvenlik deneticileri takımlarını asla yalnız bırakmıyorlar.

Yılport Samsunspor'un her maçında gönüllü olarak sevdasına destek adına sahada  görev alan ve 19 Mayıs Stadyumu'nun hemen her yerinde görevini layıkıyla yerine getiren ve  yaptığı görevden zevk alan ve Turan Özön yakın çalışma arkadaşları Yusuf İpoğlu ve Murat Büyükgöze ile birlikte stadyumda ve sahada kuş uçurtmayarak yağtıkları özverili çalışmalar neticesinde Yılport Samsunspor'a büyük destek veriyorlar.

erdal-cansu-haber-(1)-001.jpeg

Dün oynanan Yılport Samsunspor - Gümüşhanespor maçında takımın galip gelmesine rağmen arkadaşlarıyla birlikte buruk bir sevinç yaşayan ve daima kırmızı-şimşeklerin yanında olan Turan Özön, "Biz mesai arkadaşlarımızla Yılport Samsunspor için birlikte yağptığımız işten büyük bir keyif almaktayız. Her zaman keyif almaya da devam edeceğiz. Yılport Samsunspor kazandıkça bizler de arkadaşlarımızla birlikte coşuyoruz. Beraberlik veya mağlubiyet halinde ise günlerce üzüntümüzü üzerinden atamayarak Samsun sevdalısı arkadaşlarımızla her zaman içeride ve dışarıda sevdamızın kazanması için dua ediyoruz. Yıllardır sevdamızın peşinde koşuyoruz ama yorulmuyoruz. Bize layık görülen bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek adına elimizden ne gelirse yapıyoruz." dedi.

erdal-cansu-haber-(2)-001.jpeg erdal-cansu-haber-(3)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.