Set ekibi PTT binasını patlattı, alkış tuttu

Set ekibi PTT binasını patlattı, alkış tuttu
Kahramanmaraş'ta çekimleri devam eden 'Yedi Güzel Adam' adlı dizinin setinde, senaryo gereği PTT binasına bombalı saldırı düzenlendi.

Patlamanın ardından set ekibi, dizi sahnesinin başarılı bir şekilde kayda alınmasını alkış tutarak kutladı.
Türk Edebiyat tarihine damgasını vuran ünlü şairler Erdem Beyazıt, Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Aleaddin Özdenören'in hayatını konu alan dizinin çekimleri Kahramanmaraş'ta devam ediyor. Dizinin önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümü için Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde çekim yapan ekip, Kahramanmaraş'ta, 1980 ihtilali öncesi yaşanan sağ-sol olaylarının canlandırıldığı dizi sahnesinde senaryo gereği Pazarcık PTT binasını patlattı. Set ekibi, patlamanın başarılı bir şekilde tamamlanmasını alkış tutarak kutladı.

Dizi çekimleriyle ilgili bilgi veren yapımcı Ömer Can, "Bugün burada Maraş olaylarında Pazarcık ilçesinde postanede patlama sahnesini çekiyoruz. Dizi çekimleri istenilen düzeyde ve güzel bir şekilde devam ediyor." dedi. Dizinin ilgiyle izlendiğini söyleyen Can şöyle konuştu: "Tepkilerden çok memnunuz. Sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Maraş olayları sürecinde, Maraş, Adıyaman, Malatya'da yaşanan bazı nahoş olaylara dair sahneler çekiyoruz. Bugün burada Pazarcık Postanesi'nin patlama sahnesini çekiyoruz. Şartlar biraz zor ama şimdilik gayet iyi gidiyor. Brezilya'da özel bir televizyon kanalında gösterilmek üzere belgesel çekmeye gelen bir ekip buradadır. Dünya dizi sektörüyle ilgili belgesel çalışması yapıyorlar. Bu ekip Türkiye'den de 'Yedi Güzel Adam' dizisini tespit etmişler. Dizimizin kamera arkasını çekmek için geldiler. İnşallah 'Yedi Güzel Adam' dizisinin sınırları aşmasını bekliyoruz ve yurt dışında da beğeni bulur diye düşünüyorum." CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.