SESSİZ MAÇTA 3 PUAN ARAYACAK

SESSİZ MAÇTA 3 PUAN ARAYACAK
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 28..haftasında saat 15:00'te Zonguldak Kömürspor'u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübünü Gökhan Alsan'ın penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün saat 15:00'te Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak şampiyonluk yürüyüşüne son sürat devam etmek istiyor. Kırmızı-beyazlılar maç öncesi 70 puanla lider konumunda bulunuyor. Rakip Zonguldak Kömürspor ise 36 puanla 10. sırada yer alıyor. 

manset-1-013.jpeg

İLK KEZ SEYİRCİSİZ
19 Mayıs Stadyumunda saat 15.00'te başlayacak karşılaşma yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Ev sahibi olduğu maçlarda Süper Lig'in bile üzerinde olan seyircisi sayısıyla ülke gündemine oturan Yılport Samsunspor bu sezon ilk defa seyircisiz bir maça çıkacak. Maçtan önce kırmızı-beyazlıların 11 maçlık galibiyet serisi bulunuyor.

rpfkerpof-1-001.JPG

DÜDÜK TANRIVERDİ'DE
Bugünkü mücadeleyi Ankara bölgesinden klasman hakem Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi'nin yardımcılıklarını Vural Gül ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Ahmet Ecevit görev alacak. Maçın hakemi Tanrıverdi, son olarak 25 Şubat'ta Fatih Karagümrük ile Eskişehirspor arasında oynanan TFF 1.Lig mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı. 

saglam-2-006.JPG

KIRMIZI ŞİMŞEKLER REKOR PEŞİNDE
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yaptığı açıklamada, "Bizim için en önemli motivasyon unsuru karşımızda bütün taraftarların, camianın ve Samsunspor’u seven beklentisi olan şampiyonluk duruyor. Önümüzde 10 puanlık bir avantaj var. Fakat daha iyi olmak, daha üste koyarak mücadele ortaya koymak, herhangi bir bu avantajların bizim motivasyonumuzun düşürmesine engel olmak için farklı unsurları da bizim devreye sokmamız gerekiyor demiştik. Şimdi 13 maçlık bir Türkiye rekoru var. İnşallah öncelikle Zonguldak Kömürspor maçını kayıpsız geçip, daha sonra bütün maçlarımızı kazanarak hem şampiyonluğu elde etmek hem de devre boyunca bütün maçlarını kazanan bir takım olarak futbol tarihine bir şekilde damga vurmak hedefimiz olacaktır. Bunları ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızda taraftarlarımızın ve camiamızın beklentilerinin farkında olarak sorumluluğun bilincinde olarak hareket ediyorlar ve sahaya çıkıp ellerinden geleni ortaya koyuyor. Maçları kazanarak hem bizleri hem taraftarı hem de camiayı mutlu ediyorlar” şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.