SESSİZ GECE

PTT 1.Lig'nin 16'ncı haftası sevabı ve günahı ile geride kaldı. Samsunspor'da bana göre her hafta uludağdaki kar gibi yavaş yavaş eriyerek, geri vitesi takıp aşşağı doğru gidiyor. Samsunspor hem sahada hem de özgüveninde hem de puan sıralamasında geri düşerek iddiasınından yavaş yavaş kopuyor. Kone ve Mehmet Çakır'ı ileride bal yapmayan arıya benzettim. Bir ileri bir geri depar atıp dururken aşırıda top kaybederek, Samsunspor'a katkı bulamadılar. Ekigho'ya gelince malum. O ayrı bir telden çalıyor. Samsunspor'da bir stoper oyuncusu sağlam ve kadroda iken Taha Yalçıner neden stoperde oynadı. Fatih Kılıçkaya yedek, Taha stoper her hafta ayrı bir senaryo çalıyor. Taha'ya gelincede elinden geleni yaptı. Mevkisi olmayan bir bölümden oynayan ortasaha oyuncusu ancak bu kadar yapılabilirdi. Hasan gün geçtikçe dahad yavaşlıyor. Geçen sezon attığı ara basları, nokta atışları köreldi. Samsunspor zirve ile düşme hattının tam ortasında 7'nci sırada 24 puan ile yer alırken düşme çizgisi üzerinde ki bu haftaki rakibimiz Kayseri Erciyesspor'un ise 17 puana sahip olması PTT 1.Lig'in çok farklı ortaya çıkıyor. 


Samsunspor'da son 2 haftada edindiğim bilgilere göre Canberk'in sağlığından her hangi sorun yok. Canberk bunu söylemesede bu böyle. Görünen köy klavuz istemez. Sağ kanat kanat ve sağ bek oyuncusunun görevlerini söylememe gerek yok. Canberk'in yerine Murat Gürbüzerol'u koyuyorsa bindirme beklemeyceksin. Teknik Direktör Ümit Özat'a şunu söylemek istiyorum. Herkes prensip sahibidir. Yeri gelince Samsunspor'u menfaatleri diyorsun. Peki Canberk'i kesiyor, Fatih Kılıçkaya'yı oynatmıyorsun. 2 mevkii içinde oyuncumuz var. Bunları değerlendirmiyorsun. Belkide alacağımız bir maçı verdik, senin prensibin 3 puanı engelledi. Yaptığın Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda olduğuna eminmisin. 


Ve şunada değinmek istiyorum. Fanatik'in yaptığı haberde Gençlirbirliği ile anlaşma yapmaya başladığın belirtildi. Bu haber yalan olabilir. Fakat aklımın almadığı bir nokta var. Samsunspor'un bu gibi durumlarını Fanatik dile getirmiyordu. Taki sen Samsunspor'a gelene kadar. Yalan haber yaptılar diyorsun. Bu haberi Fanatik yaptı. Samsun'da Fanatik'in ise temsilcisi olmadığını biliyoruz. Belkide Brütüs senin içindedir biraz düşünemeye davet ediyorum. Gündem değiştirerek, hatalarını ört bas edemessin. Hafta sonu Cuma akşamı ilk yarının son maçında 2 hafta üst üste kazanan çıkış yakalayan Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geliyoruz. Son 5 haftadır yaşadığımız sıkıntılar ortada. Takım iyi olmadığını görüyoruz. Mücadele anlamında eksiğiz. 5 haftadır gol atamıyorsa bundan bir anormallik vardır. Tabiki bu son günlerde yaşadığımız sıkıntılarında etkisi vardır. Artık bizde, Ümit Hoca'da prensiplerini geride bırakacak. Son haftada basın olarak takıma destek olmalıyız. Bizim için önemli olan Samusnspor'dur, Teknik Direktör Ümit Özat'ın prensipleri değil. O yüzden karşılaşmada bu hafta herkesi sulha davet ediyorum. Destek olarak bu maçtan 3 puan kesin almalıyız ve en büyük görev yine taraftarımıza düşüyor. Cuma 19 Mayıs Stadyumu'nda görüşmek üzere.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR