SESİNİZİ DUYURUN!

SESİNİZİ DUYURUN!
Küresel Gençlik Zirvesi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlere tavsiyelerde bulundu. "Milletimizin sizden istediği sesinizi açık açık duyurmanız" dedi.

BUNLAR NEYİN PEŞİNDELER

Gençlik Zirvesi'nde konuşan Bakan Kılıç, önemli açıklamalar yaptı. Gençlere tavsiyelerde bulundu. Kılıç, "Gençler, milletimizin sizden istediği sesinizi açık açık duyurmanız. Ülkemizde hendek kazmakla, terörle meşgul olanlar var. Neyin peşindeler, neyi başarmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZİN MAYASI SAĞLAMDIR
Türk Milletinin mayasının sağlam olduğunu söyleyen Kılıç, "Bu milletin mayası o kadar sağlam ki sizin o yapmaya çalıştıklarınıza halkımız asla prim vermez, asla müsaade etmez. Teröre teröriste karşı hiçbir müsamaha göstermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın, emniyet güçlerimizin canına kasteden, cevabını alır."dedi.

SESİNİZİ YÜKSELTİNİZ
Bakan, Çağatay Kılıç, gençlerden düşüncelerini açık açık ortaya koymalarını isterken, “Siz sesinizi yükseltmezseniz, düşüncenizi açık açık ortaya koymazsanız, o zaman başkaları gelir sesini dile getirir, fikrini söyler ve maalesef olumsuz şeyleri de ortaya koyar. Milletimizin sizden istediği sesinizi duyurmanız” diye konuştu. 

1400 YILLIK MEDENİYET
Bakan Kılıç, “Tamam gelecek gençlerde bunu söylüyoruz ama ne yapıyoruz başka. Bugünden ne yapıyoruz? Bugün televizyonlarda bombardıman altında olduğumuz fikri görüntü ve görselliklerin neleri götürdüğünü bizleri nelere zorunlu kıldığını gösterin biz 1400 sene önce bunlarla emir bulunmuş bir medeniyetiz." ifadesinde bulundu. Mehmet Hazinedar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.