YILIN DEĞİL ORGANİZASYONLARIN BAŞKANI

YILIN DEĞİL ORGANİZASYONLARIN BAŞKANI

Kafkas Kültür Sitesi’nin yapımı için yaptığı çalışmalardan ötürü Uluslararası Kafkas Ödülü verilecek olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın “Yılın Belediye Başkanı” şeklinde lanse edilmesi, kamuoyunda tepki uyandırdı. “Yılın değil, Organizasyonların Belediye Başkanı” yorumlarına sebep oldu.

ÖDÜLÜN VERİLİŞ SEBEBİ

Ödül komitesinin; "Organizasyon komitemiz, 10 yıldır uyguladığı 'bir kez ödül verilen bir isme ikinci bir kez ödül vermeme kuralını' istisna olarak ortadan kaldırmış, Türkiye'nin en büyük Kafkas Kültür Sitesi’nin yapımı için abilik yapan, hamilik yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, '2017 Yılın Belediye Başkanı' olarak ilan edilmesine karar vermiştir” şeklinde açıklamada bulunması da kamuoyunda “Yaptığı çalışmalarla değil, hamilik ve abilik için verilen bir ödül, “Yılın Belediye Başkanı” şeklinde yansıtılarak, başarılı başkan algısı oluşturulmak istenmiş. Cidden Organizasyonların Belediye Başkanı” düşüncesini uyandırdı.

SAMSUN’UN SORUNLARI BİTTİ Mİ?

Kamuoyu, şehrin birikmiş sorunları dururken, kaynakların dernek, site organizasyonu gibi yerlere akıtılmış olmasını da eleştirerek, “Acaba başka hangi derneklere, vakıflara hamilik ve abilik yapıldı?” sorusunu sorarak, açıklama beklemekte.

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri