VALİ GEREKENİ YAPTI

Samsun Valisi Osman Kaymak, Kaymakamlar Toplantısı'nda ilçelerde yapılması gerekenler konusunda kaymakamları uyardı

Kaymakamlar toplantısı,  Valilik toplantı salonunda Vali Osman Kaymak başkanlığında gerçekleştirildi.

İLÇE ZİYARETLERİ SÜRECEK
Samsun Valisi Osman Kaymak başkanlığında yapılan toplantıda, ilçe kaymakamları ilçelerinin geneliyle ilgili konular hakkında bilgilendirmelerde bulundular.
 
Vali Kaymak toplantıda yaptığı konuşmasında, "Arkadaşlar toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Samsun Valiliği'ne atandığım günden itibaren fırsat buldukça bazı ilçelerimizi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundum. Bir kaç ilçemiz dışında çoğunu gördüm. İnşallah en yakın zamanda diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğim" dedi.


MUHTAÇ VE ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMAYIN... 
Vali Kaymak konuşmasına, ilçelerinde bulunan muhtaçları ve şehit ailelerini unutmamaları noktasında uyarılayla devam ederek; "Ben öncelikle sizlerden muhtaç ailelerimize yardım yapılması konusunda hassas davranmanızı ve ihtiyaçlarını karşılama yönünde yardımda bulunmanızı istiyorum. Yine ilçelerinizde bulunan şehit ailelerimizi ziyaret edip, sorunları varsa çözüm getirmenizi bekliyorum" şeklinde konuştu.   

HİJYEN VE SULARIN TEMİZ OLMASINA DİKKAT... 
Samsun Valisi Kaymak, içme sularından bulaşan hastalıkların da önüne geçilmesi açısından, su depolarının temizliğine dikkat çekti; Vali Kaymak şunları söyledi; "İlçe halkının su ihtiyacını giderme noktasında su depolarının temizlik ve dezenfekte işlemlerini takip ederek, gerekli kontrolleri sık aralıklarla gerçekleştirin. Depoların hijyen olması için gerekli tedbirleri alın.'' .

ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLERİ KONUSU DA MASAYA YATIRILDI 
Toplantıda ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine alınacak ve 6 ilçede faaliyete geçirilecek olan 250 Çarşı ve Mahalle Bekçisi konusu görüşüldü.
 
Toplantıya, Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Recep Yüksel, Hakan Kubalı, Sezgin Üçüncü, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen katıldı.
 
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri