ÜMİT ÖZAT’TAKİ TRAMVAYI ALPAY HOCADA YAŞAYACAĞIZ !

Umut ÖZEN

Yeni sezona sayılı günler kala Samsunspor’un yabancı transfer yapamaması akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Buraya çoğu gelen yabancıların Samsun’a kadar getırdılmesi ve Alpay Özalan tarafından geri gönderilmesi yönetim ile aralarında bir çok pürüzler olduğunu gösteriyor. Ve dün yaşanan şok bir gelişme ile sportif direktör Çoşkun zeren’in istifa etmesiydi. Spor bakanının gitmesini sayın Erkut Tutu hesaplayamamış maalesef. Şu an kulubün acil 4 trılyon eskı topculara ödeme yapması lazım. Yoksa transfer tahtası tekrardan kapanacak. Samsunspor bu sezonda çıkamazsa bir dahaki sezona işi bir hayli sorunlu olacak gibi gözüküyor. Sayın başkan Erkut tutu bu sorunları bilerel tekrardan başkan adaylığını acıklayıp yönetime 2 sezon daha talip oldu. Yönetici dediğin hayıflanmaz üretken olur üretir. Maalesef şöyle geçmişe baktığımızda yeni sezona da baktığımızda ileriye dönük bu sezonunda çok kötü geçebilceğini düşünüyorum. Şu an takım içindede Alpay hoca ile bazı oyuncular arasında sorunlar var. Tam olarak basına yansımada sportif dırektör Çoşkun zeren’in istifa etmesiyle tırmandı.

ÇAĞATAY KILIÇ’A BÜYÜK AYIP!..
Sayın Erkut tutu kongrede eski başkanlarımızdan İsmail uyanık’ın önünü kapatması ve ne hıkmetse ah aldığının Samsunspor’daki gelişmeler göstergesiydi.
Zaman çok ileriye baktığımızda bu sefer bu sezon bu yönetim bu sefer sezonu tamamlayamaz diye düşünüyorum.                                                                                                                                                                                                           İnşallah yanılan olurum. Teknik direktör Alpay özalan geçen sezon Eskişehirde’ki sportif direktör ile arasındaki sorunlar yüzünden sportif direktörünün işini bırakmasıydı.

Aynı olaylar maalesef buradada oluyor.
Olan Samsunspor gibi bir camiaya oluyor.
Gün ola harman ola inşallah sportif direktörümüz Çoşkun zeren istifa etmez.
Sağlıcakla kalın……
Umut Özen 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.