Uluslararası Öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

OMÜ’ye Yeni Gelen Uluslararası Öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni (OMÜ)  tercih ederek çeşitli bölümlerde okuyan uluslararası öğrenciler, Üniversite üst yönetimi tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

OMTEL Otel'de düzenlenen tanışma kahvaltısına, OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı ve Bafra İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Akça, İşletme Fakültesinin yapımını üstlenen bağışçı iş adamı Akif Arslan ve çok sayıda uluslararası öğrenci katıldı.

3342 uluslararası öğrencinin okuduğu Ondokuz Mayıs Üniversitesinde yeni başlayan öğrenciler için organize edilen tanışma kahvaltısında öğrenciler  bir araya gelerek birbirleri ile tanışma fırsatı yakaladı.

Kahvaltı programında konuşan OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Vedat Ceyhan, böyle güzel bir ortamda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "OMÜ yönetimi olarak sadece kahvaltıda değil her zaman yanınızdayız. Her türlü ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." dedi.

OMÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı İlkin Hamitzade de barkovizyon eşliğinde  öğrencilere Üniversite ve kampüs yaşantısı hakkında bilgiler vererek bölge başkanlarını tanıttı.

Son olarak Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya ise “Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bizim için çok önemli bir gün. Bayramımız kutlu olsun. Ayrıca bugün ise Türkmenistan’ın 26. kuruluş yıl dönümü kutluyorum." diye konuştu.

Kahvaltı programının sonunda Uluslararası Öğrenciler Topluluğu folklor ekibi hazırladıkları gösteriyi sergiledi. Son olarak öğrenciler şarkılar eşliğinde eğlenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

DENGE EĞİTİM Haberleri