Türkan Şoray'ın filmine gala yapıldı

TÜRKAN Şoray’ın yönettiği, bugün vizyona giren ‘Uzaklarda Arama’nın galası Kanyon’da yapıldı.

Yağmur Ünal’ın hem yapımcılığını üstlenip hem de rol aldığı filmin galasına babası Cihan Ünal, kardeşi Irmak Ünal ve teyzesi Nazan Şoray da katıldı. Gecede Yağmur Ünal şıklığıyla tüm bakışları üzerinde topladı.

‘Kendimi imtihanda gibi hissettim’
Yönettiği ‘Uzaklarda Arama’ adlı film önceki akşam görücüye çıkan Türkan Şoray, “Kendimi imtihanda gibi hissettim. Sanıyorum sınavı geçtik” dedi.

TÜRK sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray’ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal’ın ise hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı ‘Uzaklarda Arama’ adlı filmin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Yağmur Ünal’a başrollerde Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayrı, Kaan Urgancıoğlu, Sema Keçik, Goncagül Sunar, Eşref Kolçak ve Tanem Sivar’ın eşlik ettiği filmin galasına çok sayıda sinemacının yanı sıra cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Filmin gösteriminden sonra ekibini de yanına alarak bir konuşma yapan Türkan Şoray, “Galaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Annekız olarak çektiğimiz ilk sinema filmimizin beğenilmesinden büyük mutluluk ve gurur duydum. Bu akşam kendimi imtihanda gibi hissettim. Samimi alkışlarınızdan anladığım kadarıyla sanıyorum bu sınavı geçtik” dedi.

‘Türkan yönetir biz oynarız'
GALAYA Türkan Şoray’ın eski eşi, Yağmur Ünal’ın babası, usta oyuncu Cihan Ünal da katıldı. Cihan Ünal’ın yanında kendisiyle birlikte bir film çekmenin hayalini kuran küçük kızı Irmak Ünal da vardı. Cihan Ünal, kendisine bu hayal hatırlatıldığında “Bir film yapabiliriz. Yapımcılığını Yağmur üstlenir, yönetmenliğini Türkan” diye konuştu. Irmak Ünal ise, “Kardeşimle çok fazla projemiz olacak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİNEMA VE TİYATRO Haberleri