TRUMP'IN İLK MESAJI

Trump'tan ilk mesaj

ABD Başkanı seçilen Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump, zaferini ilan etmesinin ardından yaptığı konuşmada, Demokrat Parti adayı Hillary Clinton'ın kendisini aradığını ve zaferini kutladığını söyledi ve Clinton'a müteşekkir olduklarını söyledi.
Birlik ve dayanışma çağrısı yapan Trump, "Tüm ABD halkının başkanı olacağım, bizi desteklemeyenlerin de tavsiyelerini dinleyeceğiz" dedi.

Amerikalıların daha parlak ve iyi bir gelecek için karar verdiğini belirterek, Amerikan rüyasını yeniden yaratacağını söyleyen Trump, "Kentlerimizi düzelteceğiz, altyapımızı güçlendireceğiz, bununla milyonlarca kişiye istihdam sağlayacağız. ABD için büyük bir ekonomik planımız var; ekonomik büyümeyi iki katına çıkaracak, en kuvvetli ekonomi olacağız" diye konuştu.

Düşmanlık yerine işbirliğini tercih edeceğini vurgulayan Trump, ""Bizimle anlaşmaya niyetli her ulusla anlaşacağız. Uluslararası topluma herkese karşı adil olacağımız mesajını veriyoruz; düşmanlık yerine ortak paydada buluşma arayışındayız" diye ekledi.

Trump ayrıca, kendisine verdikleri destekleri için ailesine de teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÜLKE GENELİ Haberleri