Tekkeköy Belediyesi Örnek Oldu

‘Hoş Geldin Bebek Hediye Seti’ birçok belediyeye örnek oldu.

Tekkeköy Belediyesinin hayata geçirmiş olduğu sosyal projelerden biri olan ‘Hoş Geldin Bebek Hediye Seti’ birçok belediyeye örnek oldu.

Tekkeköy Belediyesi, yeni doğan bebeklerinin ilk ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkı sağlamak ve ailelerin mutluluğunu paylaşmak için ‘Hoş Geldin Bebek hediye Seti’ hazırlatıp yeni bebeği olan ailelere ulaştırmaya devam ediyor.
İlçede ikamet eden ailelerin dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri için içinde biberon, yemek önlüğü, bebek bezi, antibakteriyel battaniye, ıslak mendil, ve kıyafet ile yeni doğan bebek için gerekli tüm malzemelerden oluşan hoş geldin bebek hediye paketleri Tekkeköy Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanıp ailelere ulaştırıyor. Tekkeköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu sosyal proje herkesten takdir topladı ve birçok belediye tarafından örnek alındı.

Tekkeköy Belediyesi'nden Hoş geldin bebek seti

 Yeni doğan bebekler için hazırlatılan Hoş Geldin Bebek Hediye Setinin örnek olarak alınmasından gurur duyduğunu ifaden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ailelerin en büyük mutluluğu evlerine canlarının bir parçası olan ailenin yeni bireyi bebeklerinin gelmesidir. Anne babaların hayatlarında yaşanan en güzel heyecan ve mutluluk bebeklerini kucaklarına aldığı o andır. Bu heyecan ve mutluluk gerçekten kelimelerle anlatılamaz. Bizde Tekkeköy Belediyesi olarak ailelerin bu unutulmaz mutluluğuna ortak olmak istedik. Her yeni doğan bebeğimizin dünyaya gelmesini ‘hoş geldin bebek hediye paketiyle’ kutluyoruz. Yine ulaşamadığımız yeni bebeği olan ailelerimizde bizlere ulaştığında hediye paketlerini temin edebiliyorlar. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın tüm duygularını paylaşmak yanlarında olmak sosyal belediyecilik ve yönetim anlayışımızın temelinde bulunuyor. Bu ve bu gibi manevi değeri olan hediyelerle her daim vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Hazırladığımız hediye paketlerinde sadece maddi değeri olan eşyaların değil, Tekkeköy Belediyesi ailesinin her zaman yanlarında olduğunu hissettiren bir simgedir” şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri