TAKIMDAKİ EN ÇALIŞKAN OYUNCULARDAN BİRİ 

Samsunspor Teknik direktörü Alpay Özalan geçtiğimiz sezon Kırmızı beyazlı taraftarların tepkisini toplayan ve devre arası Sportoto 2.lig ekiplerinden Gümüşhanespor’a kiralık olarak gönderilen Alperen Pak ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

ÖZALAN'DAN ALPERENE TAM NOT 
Kırmızı beyazlılar’da Teknik direktör Alpay Özalan Samsunspor’un genç futbolcusu Alperen Pak ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genç oyuncunun takımdaki geleceği ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara Teknik direktör Alpay Özalan Alperen Pak’ın Erzurum kampının en çalışkan isimlerinden biri olduğunu belirterek,”Alperen gerçekten çok karakterli ve çalışkan bir oyuncumuz. Antrenman programlarımızda yer alan tüm idmanlarımızda çalışkanlığı ve takım içindeki uyumu beni gerçekten mutlu etti.” dedi.

İLK MAÇINDA GOLLE TANIŞTI 
Öte yandan Samsunspor'un Azeri ekibi ile oynadığı karşılaşmada genç oyuncu Alperen Pak Kırmızı beyazlı takımın 2. golünü kaydeden isim olmuştu. Bu gelişmelerin ardından geçen sezon özellikle ile uçtaki etkisiz performansı ve kaçırdığı gollerle Samsunspor taraftarlarının tepkilerini toplayan genç oyuncu Alperen Pak’ın yeni sezonda Kırmızı beyazlı takımda boy göstermesi bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere geçen sezon Teknik direktör Osman Özköylü Alperen Pak’a çok güvendiğini belirtmesinin ardından genç oyuncu devre arası 2.lig ekibi Gümüşhanespor’a kiralık olarak gönderilmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SPOR Haberleri