SESSİZ KALMAYA DEVAM

Uğur AYTEKİN

Nerden başlayacağımı, ne yazacağımı inanın bilemiyorum. Ama burda içim içimi yiyor elden birşey gelmeyince. Biz bu hakem hatalarını her sene fazla fazla yaşadık. Ama hiç bir zaman sesimiz çıkmadı ve hataların, üzerimize oynayanların ardı arkası kesilmedi.. Bir maçta katledildik, peşine devamı geldi..
Takımda suan önemli olan Samsunluluk Samsunsporluluk ruhunu arıyor gözler.. Aklıma direk kaptan ercan, kral Serkan Aykut’lu dönem geliyor. Ercan ve Serkan hakeme baskıyı uyguluyor ve hatalara göz yummuyordu tıpkı celil gibi. Unutulmazlar arasına giren bir kayserispor maçımız vardı direkten dönen toplarımız verilmeyen penaltılarımız ve arkasından Serkan Aykut’a gelen 10 maçlık ceza. Napmıştı Serkan Aykut hakkımızı göz göre göre yiyen federasyona hakemlere göz yummamıştı ve o maç sonunda tutamamışlardı onu.. Bıraksalar belki de karşılaşmanın hakemini elinden kimse alamıcaktı.. Sonra ne mi oldu Samsunspor küme düştü.. Peki ya sonra devamı gelmedi mi bu hakemlerin.. Kuddusi gitti, Süleyman geldi...  Süleyman gitti, Ali aydın geldi. Ali gitti, Hüseyin gökçek geldi ama ne değişti hiç birşey. Sonuç hep aynı oldu..

SAMSUNSPOR KATLEDİLDİ..

Geçen hafta sivas maçının hakemi bahattin şimşekle katledilmeye devam eden maçlarız bu hafta tolga özkalfada son buldu.. Tabi bu hakemleri saymakla bitmez son olarak cuma akşamı gördünüz ki.. 2 aydır maç verilmeyen yetersiz kabul edilen hakemlikle yakından uzaktan alakası olmayan adeta federasyon tarafından ipimizi çekmek için gönderilen..

 

TOLGA ÖZKALFA...

Bu isim üzerine o kadar cok konusulurki inanın kendimizi zor tutuyoruz.. Maçta hata üzerine hata yaptı. Daha macın baslarında ceza sahası dısında olan faulu penaltı verdi. Yetmedi son adam ousmane ndiaye olmadıgı halde direk kırmızı kartla oyundan attı. Yetmedi ceza sahasına topa vurulmadan kac kişi girdiği halde atışı tekrarlatmadı ve golü verdi. Yetti mi tabiki hayır.. Maç içerisinde kaç pozisyonda itiraz eden sinan kaloğlu yu oyundan atmadı, korktu. Daha sonra ne mi oldu.. Oyundan cıkarken tribünlere hareket yapan , yetmediği gibi küfür eden el hareketiyle karşılık veren sinan kaloğlunu yine oyundan atmadı. Maçı devam ettirdi. Kaç dakika sonra sinanı 2.sarı karttan kırmızı kartı göstererek oyundan attı. Tabi artık iş çığırından çıkmıştı. Samsun taraftarı ayaklandı bir kere nasıl durduracaksın şimdi tolga özkalfa.. Sahaya atlayanların ardı arkası kesilmedi. Küfürler hiç dinmedi.. Sahaya atılan maddelerde buna eklennce ceza kacınılmaz oldu. Peki bu cezayı hakettik mi.. Bunun nedeni biz miyiz.. Taraftarımız 82.dakikaya kadar takımını destekledi ta ki sinan o hareketleri yapana kadar.. Peki ya şimdi ne olacak..Önümüzde bolusporla cok önemli maçımız var.. Önce sivasta aldığımız deplasman yasağı.Şimdide içerde alacağımız ceza ile resmen kaderimiz belirlenecek.


ŞİMDİ BURDAN SİYASİLERE SESLENMEK İSTİYORUZ.GÜN BİRLİK GÜNÜ BERABERLİK GÜNÜ DEDİNİZ EYVALLAH..AMA BU TAKIMA SADECE MADDİ DESTEK YETMEZ..FEDERASYONA SESİNİZİ NE ZAMAN DUYURDUNUZ HİÇ BİR ZAMAN..ŞUAN SAMSUNSPORUMUZ BU CEZALARI ALIRSA VE BU TAKIM DÜŞERSEE SİZ O STADI HANGİ TAKIMA YAPTINIZ ORADA NE İŞİNİZ VAR DİYE SORMAZLAR MI ADAMA... BURDAN SAMSUNSPOR TARAFTARININ SESİ OLMAK İSTİYORUZ...MADEM HER PLATFORMDA SAMSUNSPORA BÖYLE DESTEK OLALIM SÖYLE DESTEK OLALIM DİYORSUNUZ O ZAMAN TFF YE DUYURUN BU TARAFTARIN SESİNİ.. Ayrıca ey Samsunsporun büyük taraftarı ceza almamız durumunda ne olursa olsun o stadın maratonun arkasına dev ekran kurulmalı ve 10 000 samsunsporlu takımını orada 90 dakika boyunca desteklemelidir..ŞEHRİN İLERİ GELENLERİ BARİ BU KONUDA TARAFTARIN YANINDA OLUN..
SAYGILARIMLA SONUNA KADAR SAMSUNSPORLU UĞUR AYTEKİN....

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.