SAMSUNSPOR'DAN YEPAŞ İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI

Yeni Samsun 19 Mayıs stadyumunda gerçekleşen Samsunspor ile Yepaş arasında yapılan sponsorluk anlaşması öncesi Kırmızı beyazlı Kulübün Başkanı Erkut Tutu yaptığı açıklamada;

 


Samsunspor bugün Yepaş ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Kırmızı beyazlılar yeni sezon öncesi Samsun’un dev elektrik firması Yepaş ile yeni Samsun 19 Mayıs stadyumunda sponsorluk anlaşmasında resmi imzayı attı. Samsunspor ile Yepaş arasında imzalan sponsorluk anlaşmasına Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Yepaş görevlisi, Samsunspor Teknik direktörü Alpay Özalan ve çok sayıda Basın mensubu katıldı.

 
HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN 
“2017-2018 futbol sezonu öncesi yeni stadyumumuzda Samsunspor’un geleceğine direk katkı sağlayacak ekonomik anlamda Kulübe gelir sağlayacak bu proje için öncelikle Yepaş ailesine teşekkür ediyorum. Amacımız Samsunspor’a sürekli gelir sağlamak ve sıkıntılardan kurtarmak. Bu ilk yaptığımız sponsorluk anlaşması inşallah diğer firmalara da örnek olur ve nice bu ve bunun gibi sponsorluk anlaşmalarına imza atarım. O yüzden bütün Samsunlu şirketlerin bu tür projelerle Samsunspor’a destek olmalarını istiyorum.”


BU SPONSORLUK ÖRNEK OLMALI 
YEPAŞ Satış ve Pazarlama Koordinatörü Arif Akşam ise,”sponsorluk konusu ile ilgili yaptığı açıklamada,”Yeni stadyum ile birlikte inşallah Samsunspor Süper Lig’e çıkacaktır. Samsunspor ile ortak bir iş birliği başlattık. Bunun neticesinde Yepaş ile Samsunspor arasında yapmış olduğumuz anlaşma doğrultusunda Samsunspor taraftarlara çok iş düşüyor. Samsunspor’a kalıcı gelir sağlanması için herkesin destek vermesi gerekiyor. Bu kampanya dahilinde elektrik aboneliklerini Samsunspor taraftar kampanyasına taşıyan taraftarlarımız Kulüplerine sürekli gelir sağlayacaklar. Bu Kulübümüz ile Şirketimiz arasında yapılan ilk iş birliği. İnşallah Samsunspor’a hayırlı olur. ” diye konuştu.

SAMSUNSPOR'A 500 BİN TL'LİK GELİR 
Samsunspor ile Yepaş arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşmasının 2 yıllık olduğunu belirten YEPAŞ Satış ve Pazarlama Koordinatörü Arif Akşam,”Bu sponsorluk anlaşması 2 yıllık bir anlaşma. Eğer hedeflerimiz doğrultusunda taraftarlarımızın beklenen destekleri sağlanırsa yaklaşık olarak Samsunspor’a yıllık 250 ve 500 bin TL civarında katkı sağlayacak. İnşallah taraftarlarımız bu projeye en iyi şekilde destek verirler ve Samsunspor Kulübü yıllık 250 bin ile 500 bin TL arası değişen desteğe kavuşur. ” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri