Samsunspor’da kayyum endişesi

Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdal,“Düşünmediğimiz, arzu etmediğimiz kayyum denen atama ile karşı karşıya kalabiliriz” dedi.

Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdal, Kırmızı beyazlı kulüp Samsunspor’un kayyum ataması ile karşı karşıya olduğunu dile getirdi. bugün gerçekleştirilecek seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesi Nuri Asan tesislerinde Basın mensuplarına konuşan Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdal, “Süreç çok kötü. Yasalar neyi emrediyorsa o yapılacak. Mahkemeye kadar gider. Düşünmediğimiz, arzu etmediğimiz kayyum denen bir atama ile karşı karşıya kalabiliriz. son dakikaya kadar umudumuz var.” diye konuştu.

 

“Bir umutla bekliyoruz”

 

Bugün saat 15:00’de seçimli Olağanüstü Genel Kurul’un yapılacağını hatırlatan Özdal, henüz Samsunspor’a başkan adayı çıkmadığını belirterek şöyle konuştu: “Şu ana kadar olumlu bir şey göremedik. İnşallah bugün başkan adayı çıkar. Samsunspor’a sahip çıkmak adına kimler taşın altına elini koyacak bilemiyoruz. Bir umutla bekliyoruz. İl içinden ve il dışından başkanlık için adı geçenler oldu fakat olumlu bir şey çıktığını sanmıyorum”

 

 

“Karadeniz’in incisi Samsunspor’umuza hiç yakışmaz”

 

Kongrenin olumlu geçmesini temenni eden Özdal sözlerini şu şekilde tamamladı: “İnşallah Kongre’de olumlu ve güzel bir hava olur. takımımızın sportif anlamda sıkıntıları var. birde idari anlamda sıkıntılı günlere düşersek Karadeniz’in incisi Samsunspor’umuza hiç yakışmaz. Yıllardır verilen emekler boşa gitmiş olur.”

Nurullah Kızıldağ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri