ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI DÜZENDİ

Canik Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Hüseyin Yoldaş, “Öğrencilerimizin sosyalleşmesi adına Aralık ayında doğan öğrencilerin doğum günleri tüm öğrencilerin katılımıyla kutladık “dedi.

Canik Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Hüseyin Yoldaş,"19 Mayıs Üniversitesi Öğrencilerinden oluşan Kabin Müzik grubunun şarkılarıyla öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte eğlendiler “dedi.

BU TİP SOSYAL FAALİYETLERİ ARTTIRILARAK DEVAM EDECEĞİZ
Canik Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1 ve2’inci kademe olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete girdiğini ifade eden Okul Müdürü Hüseyin Yoldaş, ”Orta ve Ağır Düzey Zihinsel engelli Öğrencilerimiz eğitimlerini sür dürdürüyorlar. Okulumuzda kısa zamanda 56 öğrenci ye ulaştık. Okul olarak önceliklerinin içinde öğrencilerin sosyalleşmesi, kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak amacıyla yıl içerisinde bu tip sosyal faaliyetleri arttırılarak devam edeceğiz. Toplumun bir parçası olan özel çocuklarımızın kendilerinin ve ailelerin dışlanmış hissetmemeleri adına buna benzer faaliyetlerin sayısının artırılarak devam edeceğiz “diye konuştu.

Doğum günü etkinliğinin yanı sıra yerli malı haftasının da kutlandığı etkinliğe Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Mustafa KAPLAN ve Bakiye Usta, Okul Müdürleri ve İdarecileri katıldı.
Köksal ÖNER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri