ÖLÇÜ OLMAMALI

Uğur AYTEKİN

                Samsunspor uzun zaman sonra kendi saha ve seyircisi önüne çıktı. Gaziantep karşısında çok tutuk bir oyun sergileyen takımımız duran toplar sayesinde maçı kazandı diyebiliriz. Çünkü özellikle ilk golü bulana kadar sahada savaşan mücadele eden bir Samsunspor yoktu. Fakat gol geldikten sonra sahanın hakimi olduk ve kazandık diyelim.
                Bu maçı ölçü olarak görmemeliyiz. Çünkü transfer yapamayan, sadece gençlerle mücadele eden, yokları oynayan bir Gaziantep karşısında aldığımız galibiyete takılırsak, haftaya Bolu da takla atarız. Buna dikkat etmeliyiz. Orta sahamıza ve hücuma biraz daha önem vermemiz gerektiğini tekrar gördük. Kanatlarda bindirmesi gereken açıklarımızın açığını bekler kapatıyor, bekler açıklardan daha fazla bindiriyor. Ortasahada mücadele gücü yüksek olan oyuncularımız kenarda bekliyor. Engin Hocamızdan bu konudaki eksiklikleri gidermesi konusunda bir hamle yapmasını beklemek bence hakkımız diye düşünüyorum. Önümüzde Boluspor maçı var. Kesinlikle taraftarımız orada tribünleri dolduracak, bundan şüphe duymuyoruz. Samsunsporumuzda sahada gereken mücadeleyi verirse Bolu’dan da mutlu döneceğimiz umudunu taşıyorum.
                Fakat iç sahada yolunda gitmeyen bir duruma diğer arkadaşlarım gibi bende el atmak istiyorum. Samsunspor kendi sahasında deyim yerindeyse boş tribünlere oynuyor. Bunun nedeni Samsun hayat şartlarına göre yüksek olan bilet fiyatları olarak görüyorum. Bir taraftarımız yazmış “oğlumla beraber Bafra’dan geliyorum; gidiş gelişim, maç biletim, yolda harcadıklarım 143 lira tutuyor. Bunu herkes veremez, yönetimden bu konuda biraz duyarlılık bekliyorum” diye...
                Haksız mı? Sonuna kadar haklı. Fakat yönetimimiz bu konuda taraftarın sesine hiçbir şekilde kulak vermiyor. Arkadaşlar bu şehirde bütçe belli ve herkes gerçekten de bu parayı veremez. Tut ki şehir içindeki taraftar bile önce yukarı mahallelerdeyse dolmuşa binip tramvaya iniyor. Ordan tramvaya bin git gel derken masrafı 60- 70 lirayı geçiyor. Bu da doğal olarak bütçelerini zorluyor.
Yönetimimiz bu konuda biraz taraftara kulak verirse hiç de kötü olmaz. En azından sezon başından beri ters düştüğü taraftarla arası az da olsa yumuşar düşüncesindeyim.
                Pazar günü Samsunsporumuzun yanında bolu da görüşmek dileğiyle. Sağlıkla, Samsunsporla kalın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.